RestaurangSEO.se

12 nov 20201 min.

För ett hållbart Restaurangsverige

Uppdaterad: 21 nov 2020

Juryarbetet i 100% Cirkulärt är i full gång för att utse vinnarna i tre kategorier; Innovation, Helhetsgrepp inom hållbarhet och Gästupplevelse.

"Innovationsprogrammet 100% Cirkulärt, som initierats av White Guide i samarbete med Stockholm Gas och där Electrolux Professional nu ansluter som samarbetspartner, ska stödja hållbar utveckling i Sveriges restaurangnäring"

"100% Cirkulärt är ett innovationsprogram som aktivt uppmärksammar, stöttar och coachar förnyelseprojekt från idé till verklighet inom sex månader. Lärdomarna från projekten följs upp och sprids i syfte att inspirera fler restauranger till nytänkande och omställning till den cirkulära ekonomin. Programmet utvecklas av White Guide, Stockholm Gas och Electrolux Professional i samarbete med Ideon Innovation, RISE Sveriges forskningsinstitut och Restaurangakademien"

Läs mer i Pressreleasen:

Vi använder Affiliate-länkar bla från CJ by Conversent och Adrecord. Det kostar inget extra att klicka på en Affiliate-länk (snarare tvärtom) men innebär att vi får en liten provision om du handlar något vi rekommenderar. En win-win-win som hjälper oss hålla siten igång med årliga planer som kostar tex. Och kaffe. Det går åt löjligt mycket kaffe. Vi älskar kaffe. Tack!


    1130
    1