
Ann Salvacion
Kock, Stockholm, Född 1983
Jag älskar att arbeta med mat och tycker om att arbeta med folk. Jag är öppen för ny upplevelse, utmaningar och älskar att lära mig nya saker och gillar att ge en bra service. Jag gillar verkligen att arbeta med olika uppgifter och är van vid att ha mycket att hålla reda på. Jag gillar utmaningen att varje dag överträffa kundernas förväntningar och använda min erfarenhet, kunskap och min entusiasm på ett sätt att göra mitt bästa. Denna erfarenhet anser jag vara mycket viktig för mitt framtida yrke och tror att mina färdigheter kan vara till nytta för min nya arbetsplats. Jag tror också att uppgifterna kan ge mig en god möjlighet att utvecklas inom kulinarisk industri och service.
Savör
2019 - 2020
Sous Chef/ Köksmästare på Savör i Stockholm.
Jamie's Italian, Scandic
Sous Chef på Jamie's Italian i Stockholm
2019
Sjöcaféet
2018 - 2019
Junior Sous Chef
FÖR MER INFORMATION KONTAKTA ANN ELLER LADDA NER ANNS CV: