Ann Salvacion

Kock, Stockholm, Född 1983

Jag älskar att arbeta med mat och tycker om att arbeta med folk. Jag är öppen för ny upplevelse, utmaningar och älskar att lära mig nya saker och gillar att ge en bra service. Jag gillar verkligen att arbeta med olika uppgifter och är van vid att ha mycket att hålla reda på. Jag gillar utmaningen att varje dag överträffa kundernas förväntningar och använda min erfarenhet, kunskap och min entusiasm på ett sätt att göra mitt bästa. Denna erfarenhet anser jag vara mycket viktig för mitt framtida yrke och tror att mina färdigheter kan vara till nytta för min nya arbetsplats. Jag tror också att uppgifterna kan ge mig en god möjlighet att utvecklas inom kulinarisk industri och service.

Savör

2019 - 2020

Sous Chef/ Köksmästare på Savör i Stockholm.

Jamie's Italian, Scandic

Sous Chef på Jamie's Italian i Stockholm

2019

Sjöcaféet

2018 - 2019

Junior Sous Chef

FÖR MER INFORMATION KONTAKTA ANN ELLER LADDA NER ANNS CV:

 

©2020 by Restaurangbransch.se