landgang.jpg

Caterking.se

 

Caterking.se

Caterking.se erbjuder de bästa mat- och lunchalternativen i Malmö levererade direkt till er arbetsplats!

Caterking.se grundades av entreprenören och matentusiasten Sebastian Kentander. Efter 30 års erfarenhet av restaurangbranschen och uppväxt i en Restaurangfamilj hade Sebastian en idé om att låta lunchrestaurangerna komma till gästen istället för tvärtom för att spara tid och pengar. Samtidigt var idén att ge restaurangerna schyssta villkor och en chans att synas och öka lönsamheten - Cater(k)ing var svaret!

Restaurangerna sätter priset själva och som företag kan man i sin tur betala mot faktura, använda Rikskortet, betala per medarbetare eller för hela företaget. Valfriheten tillsammans med det smidiga att få en leverans från flera olika restauranger - i rätt tid till lunchen - gör Caterking.se till ett billigare, snabbare och smidigare alternativ.

caterking_edited.jpg
Caterking.se_hjalp_restaurangerna_under_

BESTÄLL HÄR!

På Caterking.se hittar du kvalitetsluncher från noga utvalda lunchrestauranger; fräscha och välsmakande maträtter levererade direkt till din arbetsplats. Flera alternativ - en matleverans!

HJÄLP RESTAURANGER I MALMÖ

Caterking.se har tagit bort den provision de normalt får för att leverera maten från restaurangerna för att hjälpa dem under dessa tuffa Corona-tider. All vinst går till Malmös restauranger!


 

Så här funkar det!