Chef United och Impressio Group

Bemanning/ Sverige

Behöver du förstärka din verksamhet tillfälligt eller en längre tid? Tillsammans kan Chef United och Impressio Group erbjuda HoReCa-bemanning över hela Sverige till ett vettigt pris.

chefs_united.jpg
 

Chef United och Impressio Groups Tjänster

CHEF UNITED


Chef United AB är bemanningsföretaget som specialiserat sig på kökspersonal. Med lång branscherfarenhet i företaget görs matchningen mot klienterna med hög precision och kvalitet. Med stor träffyta i restaurangbranschen och genom olika nätverk och samarbeten, erbjuder Chef United personlig- och professionell service.


"När ni behöver, där ni behöver" som grundaren och VD Johan Lundberg uttrycker det.

Chef United's Vision är att förse klienter med personal som är bäst lämpad för uppdraget och att hjälpa kockar till nya utmaningar och erfarenheter. Chef United's fokus är en snabb återkoppling, personlig service och uppföljning av alla uppdrag kontinuerligt både med klient och personal. All personal som bemannar är kvalitetssäkrade genom Chef United.

Chef United hyr ut validerad personal och alltid utifrån kravspecifikation och Era specifika behov.

IMPRESSIO GROUP


Impressio Group är ett multinationellt bemanningsföretag med uppdrag inom IT, Bygg och Anläggning, Trädgård och HoReCa.


En av deras styrkor är att de anställt rekryterare ifrån varje yrkesgrupp som vidareutbildar och validerar personal inför uppdrag.


Impressio Group erbjuder hårt arbetande och erfaren engelsktalande personal med minst 5-6 års yrkeserfarenhet. Europa är första upptagningsområde, men även personal från 5 stjärniga hotell och krogar av hög internationell klass ifrån Ryssland, Indien, Georgien, Ukraina, mfl.


Fokus är att erbjuda den svenska marknaden ett attraktivt alternativ till att anställa sin personal och då ta arbetsgivaransvaret. Impressio Group betalar lön, sociala avgifter, semesterersättning, eventuell sjuklön samt försäkring för sin personal. Som beställare av bemanningspersonlal ser du bara till att deras personal mår bra på jobbet och har arbete hela tiden. För bästa möjlighet till matchning med era behov, var gärna ute i god tid. Boka upp en eller två resurser redan från början, så kan ni i lugn och ro fylla på staben. Impressio Groups personal kommer och kör, utan förhinder.


"Varför sitta med alla jobbportaler, scrolla, kontakta, kolla referenser, boka in intervjuer, anställa och sen slutar personen ändå efter 2 veckor? Vi tar fram personal efter överenskommen kravspecifikation, presenterar för er, styr upp intervju med personalen och ser till att dom kommer till Sverige och håller kontakt under uppdraget för att ni ska känna trygghet i samarbetet" säger Johan Lundberg som även är Säljare och Validerare i Impressio Group.

chef_united_johan.webp
impressiogroup.jpg
chefs_united.jpg

CHEF UNITED

Vassa Kockar - Snabba Skor

Personlig kontakt hela vägen
Kort- och långtidsuthyrning
Bemanning i kök och disk
Utbildad personal

IMPRESSIO GROUP

Committed to Quality

From the very beginning, we have continually developed cutting-edge, dependable and full-featured services available in the HR professions.

SOCIALT ENGAGEMANG

Bidra till ett bättre samhälle

Chef United står för "Honest cooking, Good social values and Non-violence". Därför föreläser de bla på skolor och företag om dödligt våld och dess inverkan på samhället.

 

KONTAKTA CHEF UNITED OCH IMPRESSIO GROUP

Här kan du kontakta Chef United och Impressio Group direkt. När du kontaktar Chef United och Impressio Group godkänner du även att få uppdateringar om företagens tjänster och nyheter i deras Nyhetsbrev.

arrow&v

Thanks for submitting!