restaurangjouren_grossist_edited.jpg

Restaurangjouren i Sverige AB

 

Restaurangjouren

Restaurangjouren är storköksgrossisten med egen köttanläggning som levererar i hela Sverige.

Restaurangjouren har funnits sedan 1989 och startade under namnet Grönsaksjouren i Årsta och levererade färska grönsaker till HoReCa-branschen. Med tiden utvecklades sortimentet i och med efterfrågan från dåvarande kunder började de sälja kolonialvaror samt frysta varor. 2005 kompletterades deras sortiment med Färskskuret och produktion av stora volymer förädlade grönsaker utan några som helst tillsatser till både industrier och restauranger. 


Sedan 2009 heter vi Restaurangjouren är en fullskalig IP livsmedel och ASC, EKO och MSC certifierad storköksgrossist som levererar färskvaror i hela Sverige. I vår egna köttfabrik Länna Kött & Charkproduktion så förädlar vi kött och kyckling som vi säljer till Restauranger och Dagligvaruhandeln. Sedan 2020 kan man även som privatperson beställa hos Restaurangjouren.

 

Mer om Restaurangjouren

Kontaktperson: Niklas Ask niklas@restaurangjouren.se

Adress: Dalhemsvägen 25b, 14146 Huddinge

Telefon: 08 - 722 84 90

 
  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter

©2020 by Restaurangbransch.se