Giorgio Babuin

Kock, Göteborg, Född 1987

Jag har varit i Sverige nästan 5 år och jag har personnummer. Jag söker ett jobb som kock i centrala Göteborg. Jag jobbar i ett kök på en restaurang i centrala Gbg som heter Sorellina faktiskt nu och jag har 12år erfarenhet om italiensk och europeiska mat. Jag är ambitiös i mitt jobb och jag är positiv, varm, stark och glad person. Jag kan jobba i gruppen också. Hoppas att ni kontaktar mig om du behöver extra personal. Jag vill gärna träffa er och berätta om mig själv.

Sorellina

September 2018 - pågående

Italian Restaurant in Gothenburg. Chef. Responsibility of the kitchen, preparation of the menu, handling and preparation of the main courses, handling food stocks and food costs.

Aldardo

Januari 2016 - September 2018

Italian Restaurant in Gothenburg. Sous Chef. Responsibility of the menu a la carte and of the plat du jour, preparation and cooking of starters, main courses, second courses, side dishes, desserts, cold cuts.

Michelangelo

Oktober 2015 - Februari 2016

Italian Restaurant in Gothenburg. Quality Supervisor. Buying raw materials and create new dishes; handling of food orders; preparation and cooking of dishes.

 

©2020 by Restaurangbransch.se