kajakmanet.jpg

Välkommen till Koster

En Paradis-ö på den svenska Västkusten

Kosters Trädgårdars Kooperativ driver restaurang och bageri med fokus på hantverk, bra råvaror, hållbarhet och att ge inspiration till omställning. Detta gör vi mitt i Kosters Trädgårdars grönskande odlingar på ön Sydkoster utanför Strömstad.

 

Upptäck Kosters Trädgårdar och Västerhavet

garden.jpg

Guidning av Kosters Trädgårdar

Här kan du läsa om alla guidningar som erbjuds i trädgården, på ön och västerhavet.

guidning-bullar.jpg

Njut av Restaurang och Bageri

Med råvaror hämtade från den egna trädgården och havet är maten på Kosters Trädgårdar alltid en fest.

koster.jpg

Fantastiska Koster på egen hand

Koster erbjuder en naturupplevelse utöver det vanliga och Västerhavet är alltid nära.

 
 
koster-1937740_1920.jpg

Koster Trädgårdars Matvision

Kosters Trädgårdars Kooperativ driver restaurang och bageri med fokus på hantverk, bra råvaror, hållbarhet och att ge inspiration till omställning.


Detta gör vi mitt i Kosters Trädgårdars grönskande odlingar på ön Sydkoster utanför Strömstad.


Under sommarmånaderna har vi vår intensivaste period. Restaurangen håller öppet mycket och vi har många anställda på plats. Restaurangen har främst lunchservering, med ett fåtal rätter som är baserade på säsongens råvaror, i så hög grad som möjligt från vår trädgård.


På helgkvällarna serverar vi uppskattade surdegspizzor och naturvin. Vi varierar menyerna varje vecka beroende på vilka råvaror som finns tillgängliga.


Resten av året är lugnare och det finns större utrymme för t.ex. kulturevenemang och fester. Utöver detta lagar vi också ofta mat till deltagare i trädgårdens kurser.


Vår vision Vi är den självklara mötesplatsen och samarbetspartnern för de som vill vara med, uppleva och skapa en hållbar och inspirerande matkultur. Vi gör medvetna val och värnar om mathantverket. Vi förstår värdet av råvaror och kan med vår kunskap servera mat som gör jorden rikare och mer levande än hur vi fann den.