Material att ladda ner

Vi har tagit fram några PDF'er och Flyers så att du kan engagera dina gäster, besökare och kunder att stötta namninsamlingen "Tillsammans mot Corona och för Sveriges Företag och anställda"

Scanna QR-koden med din mobilkamera för att klicka dig vidare direkt till namninsamlingen. 

QR-KOD.png
 

Namninsamlingen "Tillsammans mot Corona och för Sveriges Företag och anställda"

Material: PDF'er, Flyers och bilder att ladda ner

Flyer för Restaurangbransch

Passar alla typer av Restauranger, caféer, lunchkrogar, mm. Ge den till gästen i notan, ha den vid kassan. Engagera dina gäster att hjälpa din verksamhet och Sveriges Restaurangbransch.

PDF

Flyer Neutral

PDF

Att skriva på vår namninsamling stöttar inte bara Restaurangbransch och Besöksnäring utan i högsta grad våra samverkande och drabbade Synergibranscher! Ladda ner denna Flyer om du vill vara med att påverka. Vi kämpar tillsammans med din hjälp!

QR-kod

Bild/ PDF

QR-koden skapades till oss av Purspot. Du kan scanna den med din mobilkamera och klicka dig vidare direkt till namninsamlingen "Tillsammans mot Corona och för Sveriges Företag och anställda".

Dominoeffekten

Bild/ PDF

Hur drabbar en sjunkande bransch bland många sina samverkande branscher? Vi påverkas alla av lagar, restriktioner och uppmaningar och har egna Dominoeffekt-bilder att berätta. Digitaliserad av Peter Iwers efter en skiss av Åsa Edman. Tillsammans är vi starkare! Skriv på, dela till alla.

Tillsammans - lång version

PDF

Namninsamlingens petitionstext i sin helhet.

Tillsammans - kort version

PDF

En förkortad version av namninsamlingens petitionstext med QR-kod och Dominoeffekten

 
restaurangbranschen.jpg
 
  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter

©2020 by Restaurangbransch.se