• Restaurangbransch.se

Äntligen Live-konserter på Liseberg igenI november ordnas det för första gången på 797 dagar livekonserter i nöjesparken igen. Atomic Swing, John Holm, Weeping Willows, Lasse Stefanz och Jens Lekman kommer alla under Lisebergs julsäsong besöka Lilla Scenen i Hamnområdet för intima konsertupplevelser för sittande publik. Totalt blir det sju olika konsertkvällar och biljetterna släpps på tisdag 26 oktober kl 10 på Lisebergs hemsida.


Under pandemin har Liseberg inte kunnat anordna några livekonserter, med undantag för Lotta på Liseberg i somras till sittande publik. När restriktionerna för nöjesparken nu har släppts är det återigen dags för musik på Lisebergs scen.


"– Äntligen! Vi har flyttat fram, bokat av och dragits mellan hopp och förtvivlan, precis som resten av musikbranschen de här senaste två åren. Fantastiskt att äntligen kunna presentera liveakter på Liseberg igen!" säger Per Alexanderson, artistbokare Liseberg.


För första gången blir det livekonserter under Jul på Liseberg. Vid sju tillfällen kommer det bjudas på intima konsertupplevelser inför 400 sittande publikgäster på Lilla Scenen. Entrén till Jul på Liseberg får konsertbesökaren på köpet.


"– Det är inga julkonserter, men såklart kan besökaren passa på att besöka julparken innan konserten börjar precis som våra julbordsgäster" säger Andreas Andersen, vd Liseberg.

Biljetterna för samtliga akter släpps tisdag 26 oktober på Lisebergs hemsida.


För mer information kontakta: Per Alexanderson, artistbokare, 070-2995373 Ebba Källeskog, pressansvarig, 072-5222730