Akademi Båstad: Kitchen Manager distansutbildning

Med den rådande situationen på arbetsmarknaden pga Covid-19 så kan det absolut vara idé att vidareutbilda sig - och vad passar bättre än att göra det på distans?


Om du vill utveckla dig inom kockyrket och få kunskap; både teoretiskt och praktiskt, som branschen behöver, då är Kitchen Manager rätt för dig!  KITCHEN MANAGER 200 YH-POÄNG


Restaurangbranschen har haft en otroligt stark utveckling de senaste åren med allt fler som vill äta ute; iallafall ända fram tills att Corona-krisen slog till. I Restaurangbranschen har vi kämpat med decennier med underskott på personal och med all säkerhet kommer Restaurangbranschen att ha ett stort överskott av personal när Covid-19 är över och branschen kan återhämta sig igen.


Det är i sådana tider som man bör vässa sina knivar och sin kompetens; bli bättre än genomsnittet helt enkelt och ha en större fördel i en rekryteringsprocess med erfarenheter som sticker ut.


Efterfrågan har alltid varit stor efter kvalificerad, utbildad och kunnig personal; men efter att Corona-krisen är över kommer de kvalitéerna som kock vara än mer efterfrågade.


Akademi Båstad har arbetat nära med restaurangbranschen och skapat en restaurangutbildning som uppfyller de krav branscherna inom HoReCa ställer på en medarbetare som kan ta rollen som Kitchen Manager.


Utbildningen ger dig en bred kunskap; både teoretiskt och praktiskt och du blir väl rustad för de uppgifter som krävs för att arbeta som Kitchen Manager.


Genom valbara kurser ges du färdigheter i både hantverksskicklighet och hållbar restaurangnäring som är kursens fokus.


Dessa kunskaper är kunskaper som efterfrågas av Restaurangbranschen. Akademi Båstad Yrkeshögskola har tagit fram denna utbildning i samarbete med vår Restaurangbransch.


Här är några av de restuarangprofiler, krögare och restauranger som medverkar i utbildningen på Akademi Båstad och Kitchen Manager:


Titti Qvarnström, Mat och Möten i Malmö

Gustav Knutsson, Bhoga i Göteborg

Nina Christensson, Smak, Bastard och Slagthuset MMX i Malmö

Jenny “Surtanten” Neikell, Kathrin Baake, Bloom in the park i Malmö

Tobias Millqvist Orangeriet NorrvikensTrägårdar i Båstad

Thomas Drejing känd kockprofil med flera...


Vi använder Affiliate-länkar bla från Adrecord. Det kostar inget extra att klicka på en Affiliate-länk (snarare tvärtom) men innebär att vi får en liten provision om du handlar något vi rekommenderar. En win-win-win som hjälper oss hålla siten igång med årliga planer som kostar tex. Och kaffe. Det går åt löjligt mycket kaffe. Vi älskar kaffe. Tack!


Distansutbildning med några dagar i Båstad per månad!