top of page
Prenumerera på Restaurangbransch.se's Nyhetsbrev

Tack för att du prenumererar!

Akademi Båstad: Kitchen Manager distansutbildning

Uppdaterat: 21 okt. 2021

Med den rådande situationen på arbetsmarknaden pga Covid-19 så kan det absolut vara idé att vidareutbilda sig - och vad passar bättre än att göra det på distans?


Om du vill utveckla dig inom kockyrket och få kunskap; både teoretiskt och praktiskt, som branschen behöver, då är Kitchen Manager rätt för dig!  KITCHEN MANAGER 200 YH-POÄNG


Restaurangbranschen har haft en otroligt stark utveckling de senaste åren med allt fler som vill äta ute; iallafall ända fram tills att Corona-krisen slog till. I Restaurangbranschen har vi kämpat med decennier med underskott på personal och med all säkerhet kommer Restaurangbranschen att ha ett stort överskott av personal när Covid-19 är över och branschen kan återhämta sig igen.


Det är i sådana tider som man bör vässa sina knivar och sin kompetens; bli bättre än genomsnittet helt enkelt och ha en större fördel i en rekryteringsprocess med erfarenheter som sticker ut.


Efterfrågan har alltid varit stor efter kvalificerad, utbildad och kunnig personal; men efter att Corona-krisen är över kommer de kvalitéerna som kock vara än mer efterfrågade.


Akademi Båstad har arbetat nära med restaurangbranschen och skapat en restaurangutbildning som uppfyller de krav branscherna inom HoReCa ställer på en medarbetare som kan ta rollen som Kitchen Manager.


Utbildningen ger dig en bred kunskap; både teoretiskt och praktiskt och du blir väl rustad för de uppgifter som krävs för att arbeta som Kitchen Manager.


Genom valbara kurser ges du färdigheter i både hantverksskicklighet och hållbar restaurangnäring som är kursens fokus.


Dessa kunskaper är kunskaper som efterfrågas av Restaurangbranschen. Akademi Båstad Yrkeshögskola har tagit fram denna utbildning i samarbete med vår Restaurangbransch.


Här är några av de restuarangprofiler, krögare och restauranger som medverkar i utbildningen på Akademi Båstad och Kitchen Manager:


Titti Qvarnström, Mat och Möten i Malmö

Gustav Knutsson, Bhoga i Göteborg

Nina Christensson, Smak, Bastard och Slagthuset MMX i Malmö

Jenny “Surtanten” Neikell, Kathrin Baake, Bloom in the park i Malmö

Tobias Millqvist Orangeriet NorrvikensTrägårdar i Båstad

Thomas Drejing känd kockprofil med flera...Distansutbildning med några dagar i Båstad per månad


Kitchen Manager är en utbildning delvis på distans. Det innebär att du tex kan arbeta under pågående utbildning utom 3 dagar i månaden då du måste vara på plats i Båstad.


Du planerar själv dina egna studier och kommunikationen med Akademi Båstad sker via en lättanvänd läroplattform.


Kursstarten för Kitchen Manager på Akademi Båstad är redan nu oktober 2020 och sista ansökningsdag är den 28:e juni.


Om du inte har möjlighet att gå Kitchen Manager-utbildningen i sin helhet finns det även ett gyllene tillfälle att gå vissa utvalda enstaka kurser i programmet och på så sätt öka dina kunskaper i de valda ämnena. 


Läs mer om Yrkeshögskolan Akademi Båstad och utbildningen till Kitchen Manager här:
 294 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page