top of page
Prenumerera på Restaurangbransch.se's Nyhetsbrev

Tack för att du prenumererar!

Drinkmässan 2023 intar Eriksbergshallen och Göteborg i maj

Uppdaterat: 4 maj 2023Den 19 – 21 Maj intar Drinkmässan 2023 Göteborg och Eriksbergshallen


En mötesplats för hemmasnidaren som vill utveckla sin bar, samt den mest erfarna bartendern att möta leverantörer från hela dryckesbranschen. Här kommer ni kunna provsmaka allt ifrån nya trendiga cocktails till våra svenska klassiker, ni kommer kunna möta stora profiler och leverantörer i branschen.


På plats kommer fokus ligga på trender, innovation, kunskap och hur man skapar de absolut godaste drinkarna! Drinkmässan är i samarbete med Svenska Producenter Av Alkoholdrycker (SPAA), Isbudet och Svenska Bartenders Gillet.


Drinkmässans Ambassadörer är David Kringlund och Emil Åreng. De kommer finnas på plats både i sin monter, samt ha provningar som heter ”Drick svenskt” där de lyfter svenska destillerier och jobbar med deras produkter.


Biljetter till deras provningar finns att köpa här: https://secure.tickster.com/sv/67zguug9y8uex3k/products


"- Drinkmässan är en mötesplats för alla, oavsett om man är en nybörjare, dryckesentusiast eller en mixolog med tiotalet år i bagaget. Vi kommer grotta ned oss i alkoholens mångsidighet och vidga besökarnas kunskapsbank. Förhoppningsvis lämnar man mässan med en ny paraddrink att servera på det där speciella tillfället" säger Simon Johansson, projektledare för Drinkmässan på At Event Sweden.Söndagen är vigd åt Branschen och Branschfolk


Under Söndagen den 21/5 kommer vi tillägna mässan till branschfolk. Mötesplatsens aktiviteter och föreläsningar är helt anpassade för B2B besökaren. Denna dag kommer man bland annat kunna ta del av Svenska Bartenders Gillets tävling där vi får se Årets Bartender krönas.


Mässans öppettider:

  • Fredag 19/5 13.45 – 22.15

  • Lördag 20/5 13.45 – 22.15

  • Söndag 21/5 13.45 – 18.00 (Rabattkoden gäller endast till denna dag)


Länk till hemsidan: https://drinkmassan.se/


Kontaktuppgifter:

Simon Johansson, Mässansvarig Drinkmässan

0736-46 84 75, simon@at-event.se


 

Exklusivt erbjudande för Restaurangbransch.se's medlemmar i Facebook-gruppen


Om du är medlem i vår Facebook-grupp och arbetar inom Restaurangbransch och Besöksnäring så får en schysst 40% rabatt på söndagens B2B-inträde!

Mer info hittar du på Facebook.


 


95 visningar0 kommentarer

Comentarios


bottom of page