top of page
Prenumerera på Restaurangbransch.se's Nyhetsbrev

Tack för att du prenumererar!

För ett hållbart Restaurangsverige

Uppdaterat: 21 nov. 2020

Juryarbetet i 100% Cirkulärt är i full gång för att utse vinnarna i tre kategorier; Innovation, Helhetsgrepp inom hållbarhet och Gästupplevelse.


"Innovationsprogrammet 100% Cirkulärt, som initierats av White Guide i samarbete med Stockholm Gas och där Electrolux Professional nu ansluter som samarbetspartner, ska stödja hållbar utveckling i Sveriges restaurangnäring""100% Cirkulärt är ett innovationsprogram som aktivt uppmärksammar, stöttar och coachar förnyelseprojekt från idé till verklighet inom sex månader. Lärdomarna från projekten följs upp och sprids i syfte att inspirera fler restauranger till nytänkande och omställning till den cirkulära ekonomin. Programmet utvecklas av White Guide, Stockholm Gas och Electrolux Professional i samarbete med Ideon Innovation, RISE Sveriges forskningsinstitut och Restaurangakademien"


Läs mer i Pressreleasen:


PRESS_WG_100_Cirkulart_11nov20
.pdf
Ladda ner PDF • 372KB

 

Vi använder Affiliate-länkar bla från CJ by Conversent och Adrecord. Det kostar inget extra att klicka på en Affiliate-länk (snarare tvärtom) men innebär att vi får en liten provision om du handlar något vi rekommenderar. En win-win-win som hjälper oss hålla siten igång med årliga planer som kostar tex. Och kaffe. Det går åt löjligt mycket kaffe. Vi älskar kaffe. Tack!

 

112 visningar0 kommentarer

コメント


bottom of page