Goda Engagemang för att Rädda Restaurangbranschen

Uppdaterad: maj 7Runt om i Sverige ser vi många exempel på goda engagemang för att rädda restaurangbranschen.


Det är en blandning av organisationer, företag och privatpersoner som vill hjälpa, stötta och sprida sina kreativa affärsidéer för support. Idéer som kan hjälpa restauranger och branschrelaterade företag som drabbats av den pågående Corona-krisen att klara sig igenom det ekonomiska kaos som viruset orsakat.


Engagemang och Covid-19


Vi kan alla göra något och vi kände tidigt att det var mycket bättre "att göra någonting istället för ingenting alls". Så vi började med att återaktivera vår grupp på Facebook och fortsatte att bygga på vår hemsida; Restaurangbransch.se - en idé vi haft länge.


Vår affärsidé är att samla Restaurangbranschen på ett ställe.


På hemsidan ska du kunna söka Restaurangpersonal, hitta ett Restaurangjobb, läsa information om Restaurangutbildningar, hitta Restaurangguider och Företagsguider, hitta spännande event för dig i restaurangbranschen, läsa artiklar om Mathantverkare och Eldsjälar för svensk gastronomi, hitta branschnyheter i bloggen och nätverka i våra restaurangforum.


Men vår första prioritet är att se till att sprida goda engagemang på sidan Rädda Restaurangbranschen.


Vi har också gett restauranger och branschrelaterade företag i hela Sverige en möjlighet att registrera en företagsprofil och annonsera gratis under hela 2020. De flesta andra funktionerna har fått vänta.


Så vad kan du göra?


Om du är helt frisk så besök din favoritrestaurang, var väldigt noga med att respektera avstånd, tvätta dina händer, använd handsprit om det finns tillgängligt, tänk även på andras säkerhet och hälsa.


Köp ett eller flera presentkort nu - och bli belönad senare.


Köp ett par Take-Away, en helgkasse, beställ hemleverans av mat. Köp med dig en kaffe. Även små köp kan göra väldigt stor skillnad i slutändan.


Du vill säkert inte mista möjligheten att besöka dina favoritställen och restauranger i framtiden?


Det vill inte vi heller. Så vi försöker stötta så mycket vi kan. Det tycker vi att du borde göra också.


Hjälp oss och att rädda restaurangbranschen. Tack för ditt goda engagemang.


Restaurangbransch.se


#godaengagemang #räddarestaurangbranschen #organisationer #företag #privatpersoner #kreativaaffärsidéer #support #hjälparestauranger #branschrelateradeföretag #coronakrisen #affärsidé #samlarestaurangbranschen #sökarestaurangpersonal #hittaettrestaurangjobb #informationomrestaurangutbildningar #event #mathantverkare #eldsjälarförsvenskgastronomi #branschnyheter #nätverka #restaurangforum #restauranger #sverige #företagsprofil #annonseragratis #presentkort #takeaway #helgkasse #restaurangeriframtiden
 

©2020 by Restaurangbransch.se