Goda Engagemang för att Rädda Restaurangbranschen

Uppdaterad: 21 nov 2020
Runt om i Sverige ser vi många exempel på goda engagemang för att rädda restaurangbranschen.


Det är en blandning av organisationer, företag och privatpersoner som vill hjälpa, stötta och sprida sina kreativa affärsidéer för support. Idéer som kan hjälpa restauranger och branschrelaterade företag som drabbats av den pågående Corona-krisen att klara sig igenom det ekonomiska kaos som viruset orsakat.


Engagemang och Covid-19


Vi kan alla göra något och vi kände tidigt att det var mycket bättre "att göra någonting istället för ingenting alls". Så vi började med att återaktivera vår grupp på Facebook och fortsatte att bygga på vår hemsida; Restaurangbransch.se - en idé vi haft länge.


Vår affärsidé är att samla Restaurangbranschen på ett ställe.


På hemsidan är tanken att du ska kunna söka Restaurangpersonal, hitta ett Restaurangjobb, läsa information om Restaurangutbildningar, hitta Restaurangguider och Företagsguider, hitta spännande event för dig i restaurangbranschen, läsa artiklar om Mathantverkare och Eldsjälar för svensk gastronomi, hitta branschnyheter i bloggen och nätverka i våra restaurangforum.


Vi har också gett restauranger och branschrelaterade företag i hela Sverige en möjlighet att registrera en företagsprofil och annonsera gratis under hela 2020.


Så vad kan du göra för att stötta restaurangbranschen?


Om du är helt frisk så besök din favoritrestaurang, var väldigt noga med att respektera avstånd, tvätta dina händer, använd handsprit om det finns tillgängligt, tänk även på andras säkerhet och hälsa.


Köp ett eller flera presentkort nu - och bli belönad senare.


Köp ett par Take-Away, en helgkasse, beställ hemleverans av mat. Köp med dig en kaffe. Även små köp kan göra väldigt stor skillnad i slutändan.


Du vill säkert inte mista möjligheten att besöka dina favoritställen och restauranger i framtiden?


Det vill inte vi heller. Så vi försöker stötta så mycket vi kan. Det tycker vi att du borde göra också.


Hjälp oss och att rädda restaurangbranschen. Tack för ditt goda engagemang.


Restaurangbransch.seVi använder Affiliate-länkar bla från CJ Affiliate by Conversent och Adrecord. Det kostar inget extra att klicka på en Affiliate-länk (snarare tvärtom) men innebär att vi får en liten provision om du handlar något vi rekommenderar. En win-win-win som hjälper oss hålla siten igång med årliga planer som kostar tex. Och kaffe. Det går åt