Registrera en gratis Restaurangprofil eller Företagsprofil

Uppdaterad: 21 nov 2020RESTAURANGPROFIL OCH FÖRETAGSPROFIL:

GRATIS SÅ LÄNGE DU VILL!


Just nu upplever vi i Restaurangbranschen en turbulent tid. Vi vet inte hur morgondagen ser ut. Vad vi vet är att det kommer att vända. Förhoppningen är snart, väldigt snart.


Det är därför självklart för oss att göra ett erbjudande om gratis företagsprofil och annonsering efter personal för alla restauranger och branschrelaterade företag i Sverige.


Du kan annonsera efter personal - helt gratis - på vår Facebook-grupp med (i dagsläget) 13,5K medlemmar. Vi har full förståelse om du kanske inte kan erbjuda en tjänst idag men vi vill hjälpa dig att hitta ny, kreativ arbetskraft när Corona-stormen bedarrar och vinden äntligen vänder igen.


Registrera en gratis Restaurangprofil eller Företagsprofil.


Vi skapar sedan en snygg onlineprofil som marknadsför din restaurang eller ditt företag med länkar in till er befintliga hemsida. Gratis marknadsföring som gör att nya gäster hittar dig, eller så sammankopplar vi dig med nya kunder inom restaurangbranschen. Detta gör vi helt gratis!


Vi vill hjälpa dig att skapa nya affärer och synas nu och i framtiden.


Därför är din Restaurangprofil och Företagsprofil helt gratis att registrera hos oss, nu och så länge du vill ha den online på Restaurangbransch.se.


REGISTRERA DIN RESTAURANG ELLER DITT FÖRETAG


Har du några som helst funderingar så tveka inte att höra av dig på kontakt@restaurangbransch.se


Ta väl hand om dig och andra!


Restaurangbransch.se


Om du vill lyssna på ljudböcker direkt i din iphone, android eller surfplatta får du genom Nextory tillgång till ett gediget bibliotek med böcker och författare.

Vi använder Affiliate-länkar bla från Adrecord och Interlaced. Det kostar inget extra att klicka på en Affiliate-länk (snarare tvärtom) men innebär att vi får en liten provision om du handlar något vi rekommenderar. En win-win-win som hjälper oss hålla siten igång med årliga planer som kostar tex. Och kaffe. Det går åt löjligt mycket kaffe. Vi älskar kaffe. Tack!

#gratisjobbannonser #restaurangprofil #sökarbetskraft #annonseragratis #erbjudande #gratisannonsering #gratisjobbannonsering #restaurangbranschen #allarestaurangerisverige #länkarintilldinhemsida #marknadsföra #coronaanpassadetjänster #presentkort #takeaway #helgkassar #jobbannonser #restaurangpersonal #online #restaurangjobb #registrerarestaurang #gratis

81 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
 
  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter

Sveriges Restaurangbransch samlad på ett ställe sedan 2020
©2021 Restaurangbransch.se