top of page
Prenumerera på Restaurangbransch.se's Nyhetsbrev

Tack för att du prenumererar!

Gratis kompetenshöjande utbildning för Martin & Servera-kunder och medlemmar i Visita

Konkurrensen om arbetskraft är tuff på dagens arbetsmarknad – inte minst inom besöksnäringen. Därför behövs verktyg för att skapa arbetsplatser där medarbetare trivs och utvecklas – och dit fler gärna söker sig. Martin & Servera och Visita har tillsammans tagit fram webbutbildningen ”Sund arbetsplats” för att stötta chefer och ledare inom besöksnäringen i den utvecklingsresan.- Att vara en attraktiv arbetsplats där medarbetarna trivs och får möjligheten att utvecklas kräver ett aktivt jobb från chefer och ledare. ”Sund arbetsplats” är ett uppskattat verktyg som stöttar det arbetet, säger Peter Thomelius, chef kompetensförsörjning på Visita.


- Vi vill hjälpa branschen på ett konkret sätt genom att göra kunskap lättillgängligt för chefer i besöksnäringen. Branschen behöver ledare som gör restauranger, caféer och barer till attraktiva arbetsplatser med bra arbetsklimat och möjligheter för medarbetare att växa och utvecklas, säger Kristina Ossmark, kommunikationsdirektör på Martin & Servera.


Innehållet i utbildningen har inspirerats av Branschkoden som tidigare tagits fram av BFUF – Besöksnäringens Forsknings- och Utvecklingsfond.


I utbildningen ingår områden som:

  • Ledarskap och medarbetarskap

  • Värderingar & engagemang

  • Grupputveckling

  • Lyckad rekrytering

  • Säkerhet och arbetsmiljö

  • Kompetensutveckling

  • Mångfald och inkludering

  • Målstyrning


Fram till den 1 december 2021 är utbildningen gratis för Martin & Serveras kunder. Därefter finns den att beställa via GastroMerit, Martin & Serveras utbildningsverksamhet, till ett ordinarie pris av 495 kr per användarlicens. För medlemsföretag i Visita ingår den utan kostnad som medlemsförmån.

 

Representerar du ett företag som har Restaurangbransch eller Besöksnäring som samarbetspartner?


Tipsa oss på kontakt@restaurangbransch.se så är chansen stor att vi tar med det i våra Branschnyheter eller vill skriva om det.

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page