top of page
Prenumerera på Restaurangbransch.se's Nyhetsbrev

Tack för att du prenumererar!

Gratis onlinekurs och kompetensutveckling för dig inom besöksnäringen

Uppdaterat: 17 nov. 2020Hyper Island har nyligen fått i uppdrag från Myndigheten för Yrkeshögskolan att i höst leverera en gratis kompetensutvecklingskurs för personer som jobbar inom besöksnäringen.

Exploring Tech för hotell, restaurang och turismbranschen" är en skräddarsydd kurs för besöksnäringen som kommer ge deltagaren verktyg, inspiration och kunskap att utveckla sin förståelse för den föränderliga värld vi lever i och utveckla sin digitala- och teknologiska kompetens.

Hyper Island erbjuder kursen men det är snabba ryck då den startar redan i September, Det är en unik chans att studera kostnadsfritt* hos oss som yrkesverksam (för betalande studenter kostar kursen 36.000 SEK) och det finns bara ett begränsat antal platser.

Kursen är 12 veckor lång, startar 28:e September och går fram till den 18:e December. Den sker helt online, på halvtid vilket betyder att man skall räkna med 20 timmar per vecka. 3,5 av de timmarna är schemalagda medans resterande tid är flexibel och upp till deltagaren att råda över. Kursen går på svenska men det kan förekomma en och annan engelsktalande föreläsare.

Perfekt för den som är korttids permitterad, mellan jobb eller har en arbetsgivare som främjar utveckling på arbetstid.

I dessa länkar finns mer information, dela gärna och tveka inte att höra av dig om du har frågor: Översikt & Kursbeskrivning.


*Gratis för Nordiska medborgare, CSN-berättigad


Ta ett beslut nu och kontakta:

JOHANNA LINDQUIST | Director of Business Development

Mobile: +46765719953


 

Disclosure: Vi använder Affiliatelänkar för att finansiera vår sida bla från Interlaced och Adrecord. Det kostar dig inget extra att klicka på en länk som vi rekommenderar - snarare tvärtom - men det ger oss en liten kommission så vi kan betala våra årliga avgifter, marknadsföra och utveckla vår site. Och kaffe! Det går åt löjligt mycket kaffe. Vi älskar kaffe. Tack!

 

Commentaires


bottom of page