top of page
Prenumerera på Restaurangbransch.se's Nyhetsbrev

Tack för att du prenumererar!

Hela Restaurangbranschen samlad på ett ställe

Uppdaterat: 21 okt. 2021Vi vet alla hur Restaurangbranschen i Sverige drabbades när Covid-19 slog undan fötterna för oss i början av 2020. Ett år som för många skulle bli "det bästa" började med en så stor osäkerhet hos det svenska folket att i stort sett alla gäster uteblev, resor ställdes in, möten och sammankomster bokades av.


Det skedde på bara några dagar och förvärrades under de kommande veckorna.


Resultatet blev ett fritt fall i ekonomin, obefintliga intäkter, korttidspermitteringar, varsel, konkurs.


En kris i restaurangbranschen av oproportionerliga mått vi aldrig kunnat förutse eller ens drömma mardrömmar om.


Med en grupp på Facebook; som pausats av olika anledningar, där de 9951 medlemmarna redan kom från Restaurangbransch, Besöksnäring, Måltidsservice och branschrelaterade företag, togs det enkla beslutet att återaktivera för att skapa ett "Forum för Restaurangbranschen under pågående Corona-kris".


Det var den 23:e mars. Idag; på vår lanseringsdag den 15:e april, är det mer än 12.3K medlemmar i vår grupp och vi växer tacksamt för varje dag.


Restaurangbransch.se är online!


Vi är övertygade om att vi måste kämpa tillsammans. Vi kan stötta varandra och hitta nya idéer för att plana ut den ekonomiska kollaps vi ser genom att samverka, supporta varandra och hitta nya vägar i den svåra tid vi nu har framför oss.​


TIPSA OSS om vad du tycker att vår hemsida ska innehålla!


Restaurangbransch.se bidrar genom att skapa en plattform för att aktivt stötta restaurangbranschen och de branschrelaterade företag som direkt blivit drabbade av Covid-19 och Corona-krisen.


Vi kommer fortsättningsvis bygga funktioner som kommer att underlätta för dig och ditt företag att återställa era verksamheter till "det normala" när stormen blåst över.


För vi kommer att besegra Corona!

Var rädd om dig! Följ Folkhälsomyndighetens anvisningar och råd från Pandemiexperter. Tänk även på andras säkerhet och hälsa.


 
99 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page