Hitta drömjobbet eller ditt drömteam med Digitalt CV

Uppdaterad: jun 11

På Restaurangbransch.se är vi tyvärr övertygade: vår bransch kommer att ha en väldigt lång återställningstid innan hela HoReCa sektorn är tillbaka till "det normala" igen pga av Covid-19.


Just nu känns det till och med svårt att ens tänka så långt framåt.


Med den rådande situationen kring Corona har det dykt upp många nya digitala lösningar inom en rad områden och branscher. Lösningar digitalt som; vad vi tror, i en framtid kan komma att förändra hur vi kommer att kommunicera och handskas med dagliga sysslor, även i vår bransch.Restaurangbranschen efter Corona


De krögare och arbetsgivare i anslutning till vår bransch som kommer att klara den kris vi nu är mitt uppe i kommer helt naturligt att behöva anställa och nyanställa i takt med att Corona-epidemin stagnerar. Nya restauranger kommer även att startas där andra fått stänga pga dålig lönsamhet eller konkurs.


Det kommer att behövas bemanning på flera olika håll samtidigt och i en takt vi absolut inte har varit vana vid under tidigare år.


För där vi i snart ett par decennier (om inte mer) haft ett underskott på personal inom Restaurangbranschen kommer vi efter Corona-krisen istället att ha ett aldrig tidigare skådat överskott.


Det är vår övertygelse kring just detta; i kombination med vår kärlek till branschen, som fått oss att försöka skapa ett snabbare och enklare sätt att både hitta rätt jobb som arbetssökande och rekrytera rätt person på rätt position som arbetsgivare.


Vi använder Affiliate-länkar bla från Adrecord. Det kostar inget extra att klicka på en Affiliate-länk (snarare tvärtom) men innebär att vi får en liten provision om du handlar något vi rekommenderar. En win-win-win som hjälper oss hålla siten igång med årliga planer som kostar tex. Och kaffe. Det går åt löjligt mycket kaffe. Vi älskar kaffe. Tack!


Vad är ett Digitalt CV och vilka fördelar har det?


Med ett Digitalt CV finns stora fördelar, och för att bäst förklara hur vi ser på saken, behöver vi först presentera vår idé om varför det kommer vara gratis att söka efter personal för dig som arbetsgivare under hela 2020 och varför du som arbetssökande får ett gratis Digitalt CV skapat av oss på Restaurangbransch.se.


Digitalt CV för dig som söker jobb - eller söker ny Restaurangpersonal!


Att registrera ditt Digitala CV kommer alltid att vara gratis och självklart är det gratis att söka jobb på vår hemsida.


Skillnaden med Restaurangbransch.se från liknande siter om Restaurangbranschen är att vi helt gratis skapar din profil med unik länk och möjligheten för en besökare att direkt ladda ner ditt Digitala CV online.


Du kan dela din unika sida snabbt, enkelt och miljövänligt när du hittar ett jobb på vår hemsida - eller någon annanstans - och behöver presentera dig för en möjlig arbetsgivare.


I din profil får du profilfoto, namn, ort, ålder, vad du primärt söker som, en kort presentation och dina (upp till) tre senaste arbetsplatser och positioner och en mailkontakt.


Sist men inte nog så viktigt, du kan ladda upp ditt skrivna CV med ett längre personligt brev och fullständiga referenser vilket gör att du alltid har ditt Digitala CV till hands när du behöver det.


Din profil har det allra viktigaste för att du ska fånga intresset hos en arbetsgivare snabbt och direkt på vår hemsida. Och det är just det som är en av de stora fördelarna.


För att göra saken ännu bättre så fungerar ett Digitalt CV i den andra riktningen också!Rekrytering före, under och efter Covid-19


Om du driver en Restaurang eller annan verksamhet inom HoReCa så vet du att en rekryteringsprocess kan vara påfrestande.


Du ska nå ut brett till rätt personer, det får dessutom inte kosta för mycket, de ska hitta dig och sedan kommer (förhoppningsvis) ett antal ansökningar in via mail eller snigelmail.


Det ska skrivas ut CV'n och svaras på mail och helt ärligt så hade 98% av ansökningarna inte ens behövt att skickats till dig.


Har du tur som en tok så finns din nya Teamspelare i de sista 2 procenten.


Så kunde det se ut allt som oftast när vi hade ett underskott av Restaurangpersonal på marknaden.


Nu, under pågående Corona-kris, är vi mitt i stormens öga - det är stilla och tyst på arbetsmarknaden när alla håller andan - men vi har en malström under oss som drar ner Restaurangpersonal i en oviss framtid av permitteringar, varsel, uppsägningar och arbetslöshet.


Under bara mars månad 2020 nyregistrerade sig 122 000 människor som arbetssökande - alldeles för många av dem kom från HoReCa - sektorn.


Det finns ett fåtal säsongsjobb och nyanställningar i skrivande stund och vi är övertygade om att det mailbombas sönder så fort någon lägger ut ett jobb.


Om vi tycker att det är kaos nu så - tror vi återigen - att det kommer bli än mer turbulent när Corona-krisen vänder och återställningsprocessen börjar.


För där vi under väldigt lång tid haft ett underskott av HoReCa-personal kommer vi istället ha ett aldrig skådat överskott och med det kommer en rekryteringsprocess bli än mer påfrestande.


Med Digitala CV'n från Restaurangpersonal på Restaurangbransch.se kommer du som arbetsgivare enkelt kunna titta på intressanta arbetssökande; indelat efter län.


Du kan själv välja ut de som känns som rätt person, ladda ner deras CV och kontakta dem - direkt från hemsidan.


Tidsbesparande, billigare (tom gratis!), enkelt och mer miljövänligt. Och ingen vet bättre än dig vad du söker efter för personal, eller hur?


Om du behöver annonsera - dvs efter 2020 - så kommer Restaurangbransch.se att kunna erbjuda den billigaste och mest effektiva annonsering på marknaden utan tvekan (ja, så säkra är vi).


Vi har jämfört de annonseringstjänster som idag finns på marknaden och vi är överens.


Det är alldeles för dyrt, inte särskilt brett eller effektivt och gör det löjligt krångligt då det ofta skapas en mellanhand från rekryteringsföretaget sida.


Vi kommer att vara den absolut raka motsatsen mot detta - men det är långt fram tills dess och just nu fokuserar vi på att kämpa tillsammans under Covid-19.


För att göra ett förtydligande; att registrera en Restaurangprofil eller en Branschprofil om du driver ett branschrelaterat företag kommer även det alltid att vara gratis på Restaurangbransch.se!


Vi skapar en snygg onlineprofil och du får marknadsföring, delningar i Sociala Medier, länkar och trafik in till din sida mm - helt gratis! No strings attached.


Låter för bra för att vara sant men i det här fallet överträffar verkligen verkligheten dikten!


RELATERAT: Skapa ett CV som sticker ut med 6 enkla tips!


Har du några som helst frågor så tveka inte att kontakta Restaurangbransch.se så rätar vi ut alla frågetecken!


Fredrik Goldhahn

Restaurangbransch.se


Bilden ovan är en annonslänk från SkimSafe® - ett kort som du placerar i din plånbok och som skyddar alla dina bankkort mot trådlös skimming. Läs mer på SkimSafe® hemsida.


#digitaltcv #cv #digitalalösningar #restaurangbransch #restaurangbranschen #horeca #bransch #branscher #restaurangbranscheneftercorona #krögare #arbetsgivare #arbetssökande #restaurangjobb #jobbirestaurangbranschen #jobbinomrestaurang #jobb #sökajobb #hittajobb #jobbinomhoreca #online #annonsering #annonseringstjänster #gratisannonsering #horecapersonal #ansökningar #rekrytering #rekryteringsprocess #arbetslöshet #varsel #permitteringar #uppsägningar #jobsearch #sökjobb #annonseringpåmarknaden #marknaden #onlineprofil #digitalacv #cvonlineVi använder Affiliate-länkar bla från Adrecord. Det kostar inget extra att klicka på en Affiliate-länk (snarare tvärtom) men innebär att vi får en liten provision om du handlar något vi rekommenderar. En win-win-win som hjälper oss hålla siten igång med årliga planer som kostar tex. Och kaffe. Det går åt löjligt mycket kaffe. Vi älskar kaffe. Tack!

81 visningar

©2020 by Restaurangbransch.se