Köksansvarig Kock till Kosters Trädgårdar

Uppdaterad: maj 23

Vill du arbeta med råvaror från en fantastisk trädgård precis utanför köket så är detta jobbet för dig! Tillbringa sommaren och hösten på natursköna Koster - en riktig pärla på den svenska västkusten.


För rätt person kan även en fast anställning bli aktuell som Kökschef och ansvarig för Koster Trädgårdars kök på deltid året runt!


Köksansvarig Kock till en av Västkustens vackraste ö-paradis


Kosters Trädgårdar söker nu en driven kock som kan vara köksansvarig i restaurangen. Du har en stor passion för mat och dryck producerat på ett hållbart sätt, är villig att samarbeta med trädgården och utgå från vad som finns att skörda när du planerar menyer. Det förutsätter att du är kreativ och ekonomiskt strategisk för att hålla nere råvarukostnader och självklart har du bra koll på livsmedelshygien.


Jobbet som ansvarig kock passar dig som är självständig, trygg i din matlagning och har ett högt tempo. Du har erfarenhet från att jobba i restaurangkök, är lösningsorienterad och flexibel samt tycker om att arbeta i grupp och kan leda köksbiträden i den dagliga driften.


Du har ett ansvar att arbeta nära våra trädgårdsmästare och planera lunchmenyer som följer vår odlingssäsong. I arbetet ingår att ansvara för köket och upplärning av köksbiträden samt att diska, städa, viss servering, planering, tillagning av personalmat, specifika beställningar, att arbeta mot minimerat svinn etc.


Fast anställning året runt för rätt person; bli Kosters Trädgårdars Kökschef!


Här har du chans att utvecklas som kock och vara med och önska vilka fantastiska råvaror som kollegorna i trädgården ska odla till köket.


Tillträde: Från slutet på maj, senast 1:e juni eller enligt överenskommelse.

Omfattning: Säsongsanställning över sommaren med möjlighet att få en fast tjänst efter sommaren i rollen som kökschef. Maj - september, 80-100%. Vid eventuell förlängning: oktober - april, 50-80%

Boende: Praktiskt Boende av enklare standard på Koster kan erbjudas om du inte hittar ett på egen hand. Det går att bo i Strömstad men i och med att det är en färjetur på 30-60 min mellan Strömstad och Koster får man då sova över på ön vissa dagar.

Ansökningar: Är du intresserad och vill veta mer? Skicka din ansökan till jobb@kosterstradgardar.se

Kontaktperson: Alice Andersson


För mer information, se Kosters Trädgårdar's Restaurangprofil eller besök Kosters Trädgårdar's hemsida här: https://kosterstradgardar.se/


Skapa ett CV som sticker ut med 6 enkla tips!


#koster #kostersträdgårdar #västkusten #kock #köksansvarig #restaurang #råvarorfrånhavet #trädgård #drivenkock #passionförmat #hållbart #kreativ #ekonomisktstrategisk #matlagning #köksbiträden #trädgårdsmästare #utvecklassomkock #fantastiskaråvaror #boende #säsongsanställning #deltid #fasttjänst #kökschef #strömstad #svenskavästkusten


Vi använder Affiliate-länkar bla från Adrecord. Det kostar inget extra att klicka på en Affiliate-länk (snarare tvärtom) men innebär att vi får en liten provision om du handlar något vi rekommenderar. En win-win-win som hjälper oss hålla siten igång med årliga planer som kostar tex. Och kaffe. Det går åt löjligt mycket kaffe. Vi älskar kaffe. Tack!

110 visningar
 

©2020 by Restaurangbransch.se