Kock till Storholmen Sjökrog, Stockholm

Uppdaterad: maj 29

Vill du jobba som kock i sommar? Sök jobb som säsongskock på Storholmens Sjökrog; en magisk skärgårdspärla bara ett stenkast från Lidingö.Ön Storholmen ligger strax norr om Lidingö och hit tar man sig enklast med båt, eller med Waxholmsbolagets båt som går från Ropsten eller från Lidingö Mor Annas Brygga strax nedanför Lidingö Golfklubb till Storholmen Östra. 

Storholmen söker en kock inför sommaren och ser gärna att du har några års erfarenhet och är van att jobba självständigt. Tjänsten är heltid 100% juni-september.


Låter det lockande?


Maila ditt CV till: info@storholmensjokrog.se

Är det något ni undrar över maila eller ring 070-6603100

Kontaktperson: Nora Engelblom


Skapa ett CV som sticker ut med 6 enkla tips!


#kock #storholmen #storholmensjökrog #lidingö #stockholm #säsongskock #sommar #skärgårdspärla #waxholmsbolaget #morannasbrygga #jobba #cv #heltid #junitillseptemberVi använder Affiliate-länkar från bla Adrecord på hemsidan. Att klicka på en banner eller länk kostar dig inget extra (snarare tvärtom) men hjälper oss genom att vi får en liten provision om du köper något som vi rekommenderar. Det går till kostnaden för den årliga planen för siten mm. Och kaffe. Det går åt löjligt mycket kaffe. Vi älskar kaffe. Tack!


Hitta Deals i Stockholm

(#adlink från Adviral)

58 visningar

©2020 by Restaurangbransch.se