top of page
Prenumerera på Restaurangbransch.se's Nyhetsbrev

Tack för att du prenumererar!

Med hjärtat i Restaurangbranschen

Uppdaterat: 10 sep. 2023

Restaurangbransch.se tar din restaurang och ditt företag med på en resa mot ökad synlighet och tillväxt tillsammans med nystartade GastroMedia Group Sweden AB


GastroMedia Group Sweden AB tar över driften av Restaurangbransch.se

Vi är glada att presentera GastroMedia Group Sweden AB, som har drivit Restaurangbransch.se från 1:e mars 2023


Genom detta tillskott kommer vi kunna erbjuda dig som företagare inom Restaurangbransch och Besöksnäring en nyskapande plattform av skräddarsydd service, tjänster och utbildningar som kan hjälpa dig att öka er digitala närvaro, bygga ett starkt varumärke och i slutändan öka din restaurangs lönsamhet.


”Det är viktigare nu mer än någonsin att synas digitalt på rätt sätt och kommunicera ett tydligt budskap som bygger ett starkt varumärke, särskilt efter den svåra tid vi mött i restaurangbranschen med pandemi, krig och inflation”

GastroMedia Group Sweden AB är ett företag som drivs av passionen att hjälpa restaurangägare att nå sina drömmar; att driva framgångsrika restauranger med mer tid över till väsentligare saker som skapandet av fantastisk mat, värdskap och service.


Tillsammans med ett nätverk av professionella samarbetspartners från både restaurangbransch och marknadsföring kommer vi att kunna erbjuda en mängd nya tjänster och funktioner men även gratis resurser på Restaurangbransch.se som kommer att hjälpa din restaurang att växa. Med en större varumärkeskännedom, ökad synlighet online med nya gäster som hittar just till dig, kommer resultatet i slutändan bli ett nöjdare team som arbetar mot samma mål och en ökad lönsamhet.


Vad vi kommer att erbjuda på Restaurangbransch.se med GastroMedia Group Sweden AB


  • Digital Närvaro Online och Restaurang SEO - Vi hjälper restauranger att öka sin Digitala Närvaro Online. Som en helt nischad Marknadsföringskonsult för Restaurangbransch med lång erfarenhet av densamma kan du försäkra dig om att vi pratar samma språk och förstår just dina utmaningar och förutsättningar.

  • Strategi för Restauranger - Vi utför konsultuppdrag, coaching och mentorskap med företag inom restaurangbransch för att skapa unika och framgångsrika restauranger.

  • Restaurangutbildningar - Vi kommer att erbjuda en mängd olika utbildningar för dig som restaurangägare; både egenproducerade och från kollegor i vårt nätverk som sysslar med utbildning och kompetensutveckling specifikt utformade för restauranger och besöksnäring.

  • Restaurangtjänster - Vi kommer att erbjuda företag med restauranger som kund en plattform för deras tjänster och system som hjälper dig som kund att hitta rätt leverantör när du söker verktyg för att driva din restaurang framgångsrikt.

  • Restaurangbutik - Vi arbetar målmedvetet just nu för att öppna en onlinebutik där du som restaurangägare ska kunna köpa noga utvald köksutrustning och mycket mer.

  • Våra hemsidor och digitala medier - Vi erbjuder numera företag synlighet i form av annonsering och Content Marketing på Restaurangbransch.se, men även på våra andra hemsidor och digitala mötesplatser för branschfolk.


"Med GastroMedia Group Sweden AB i ryggen kommer vi att stärka Restaurangbransch.se och dess position som självklar mötesplats för alla som arbetar eller driver företag i restaurangbranschen och även skapa en marknadsplats för de företag som har sina kunder i branschen - allt samlat på ett ställe"

Vi är ödmjuka inför uppgiften att utveckla och förbättra plattformen för att möta dina behov och önskemål som branschmänniska, krögare och företagare. Vi eftersträvar att förbli öppna för nya idéer och samarbeten som kan hjälpa båda parter att växa och uppnå nya mål.


Kontakta oss idag för att ta reda på hur vi tillsammans kan hjälpa din restaurang och ditt företag att växa, synas i det digitala bruset och öka lönsamheten.


Allt gott,


Fredrik Goldhahn, Grundare och CEO


KONTAKT


GastroMedia Group Sweden AB levererar en Digital Marknadsföring till fullo designad för Restaurangbranschen.

49 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page