top of page
Prenumerera på Restaurangbransch.se's Nyhetsbrev

Tack för att du prenumererar!

  • Skribentens bildRestaurangbransch.se

Med hjärtat i Restaurangbranschen

Uppdaterat: 30 maj

Restaurangbransch.se tar din restaurang och ditt företag med på en resa mot ökad synlighet och tillväxt tillsammans med nystartade GastroMedia Group Sweden AB


GastroMedia Group Sweden AB tar över driften av Restaurangbransch.se

Vi är glada att presentera GastroMedia Group Sweden AB, som har drivit Restaurangbransch.se från 1:e mars 2023


Genom detta tillskott kommer vi kunna erbjuda dig som företagare inom Restaurangbransch och Besöksnäring en nyskapande plattform av skräddarsydd service, tjänster och utbildningar som kan hjälpa dig att öka er digitala närvaro, bygga ett starkt varumärke och i slutändan öka din restaurangs lönsamhet.


”Det är viktigare nu mer än någonsin att synas digitalt på rätt sätt och kommunicera ett tydligt budskap som bygger ett starkt varumärke, särskilt efter den svåra tid vi mött i restaurangbranschen med pandemi, krig och inflation”

GastroMedia Group Sweden AB är ett företag som drivs av passionen att hjälpa restaurangägare att nå sina drömmar; att driva framgångsrika restauranger med mer tid över till väsentligare saker som skapandet av fantastisk mat, värdskap och service.


Tillsammans med ett nätverk av professionella samarbetspartners från både restaurangbransch och marknadsföring kommer vi att kunna erbjuda en mängd nya tjänster och funktioner men även gratis resurser på Restaurangbransch.se som kommer att hjälpa din restaurang att växa. Med en större varumärkeskännedom, ökad synlighet online med nya gäster som hittar just till dig, kommer resultatet i slutändan bli ett nöjdare team som arbetar mot samma mål och en ökad lönsamhet.


 

JUST NU! Erbjudande om gratis synlighet i 3 månader

Som en del av vår introduktion till våra tjänster och nya undersidor "Restaurangutbildning", "Restaurangtjänster", erbjuder vi ett begränsat antal företag som erbjuder produkter, service och tjänster inom dessa kategorier att synas helt gratis i 3 månader - utan förpliktelser.


Notera att vi inte kommer att ge alla denna möjlighet! Vi vill ha ett kvalitativt, brett utbud under respektive sida från start och kommer därför att välja ut de som får den här unika möjligheten till gratis marknadsföring. Erbjudandet är tidsbegränsat så fyll i formuläret idag! 

Vad vi kommer att erbjuda på Restaurangbransch.se med GastroMedia Group Sweden AB


  • Digital Närvaro Online och Restaurang SEO - Vi hjälper restauranger att öka sin Digitala Närvaro Online. Som en helt nischad Marknadsföringskonsult för Restaurangbransch med lång erfarenhet av densamma kan du försäkra dig om att vi pratar samma språk och förstår just dina utmaningar och förutsättningar.

  • Strategi för Restauranger - Vi utf