top of page
Prenumerera på Restaurangbransch.se's Nyhetsbrev

Tack för att du prenumererar!

Rädda jobben nu innan det är för sent...

Uppdaterat: 5 maj 2021

Hur går det egentligen med Regeringens "historiskt stora stödpaket" till utsatta företag och i förlängningen dess anställda? Vad är förklaringen på att det dröjer? Finansministern har meddelat att det är viktigt att vara noggrann då det är "skattebetalarnas pengar" det handlar om.


Restaurangbransch.se vill med detta blogginlägg och infografik belysa att det är samma "skattebetalare" som nu efterlyser hjälp från sina folkvalda för att klara sig hela igenom Pandemin.


Vill du ladda ner denna infografik i PDF så hittar du den här


Rädda jobben inom Besöksnäring och Restaurangbransch


Vi kan inte bara sitta tysta och se på när företag efter företag går i konkurs och deras anställda förlorar jobb och trygghet. Långt över 100 000 har redan blivit varslade, permitterade eller uppsagda under Pandemin - enbart i rubrikens branscher.


För att förstå hur situationen påverkar flera branscher så talar bilden "Dominoeffekten" nedan sitt tydliga språk. Varje del i denna bild har dessutom sin egen "Dominoeffekt".


Varje ny konkurs, varje ny arbetslös är ett stort misslyckande som i slutändan kommer att påverka dig oavsett om du finns med i bilden eller ej.Vad kan du göra för att påverka?


Skriv under namninsamlingen "Tillsammans mot Corona och för Sveriges Företag och anställda" som Restaurangbransch.se och några av dess medlemmar i vår Facebookgrupp var initiativtagare till.


Om du själv är påverkad av Regeringens långsamma hantering av stöd och vill engagera dina gäster, besökare och kunder att skriva under vår namninsamling så kan du ladda ner material här.


Du kan också gå in på "Grytor och Kastruller" där du enkelt kan skicka ett öppet brev till Regeringen för att berätta om din oro över den situation vi upplever i Restaurangbranschen.


Dela gärna på Sociala Medier, till familj, kollegor och vänner.


Tack för ditt engagemang!


Restaurangbransch.se


YTTRANDE REMISS
.pdf
Ladda ner PDF • 156KB

 

Annonslänk från Nextory

Om du vill lyssna på ljudböcker direkt i din iPhone, Android eller surfplatta får du genom Nextory tillgång till ett gediget bibliotek med böcker och författare.

Du får obegränsad tillgång till de mest populära titlarna inom genrer som deckare, romantik, fantasy och ljudböcker för barn direkt i mobilen. Prova Nextory gratis i 14 dagar!

339 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Opmerkingen


bottom of page