Registrera ett Digitalt CV

Vi skapar ett Digitalt CV helt gratis på Restaurangbransch.se så att du snabbt och enkelt kan länka till din profil - både när du söker jobb som annonseras här eller på andra ställen.


Ditt CV är alltid nära till hands och du kan länka till det för att en arbetsgivare snabbt ska få en bild av vem du är och ges möjlighet att ladda ner ditt skrivna CV med personligt brev, fullständiga arbetslivserfarenheter, referenser mm.

En annan fördel är naturligtvis att arbetsgivare direkt kan söka efter de personer som är mest intressanta för en position och ladda ner deras CV själv.


Mer effektivt i processen med en rekrytering; det spar tid samtidigt som att det är väldigt bra för miljön.


Som jobbsökande kan det också innebära att du blir "head huntad"! Arbetsgivare kan välja ut en intressant kandidat utan att behöva annonsera - och du kan bli erbjuden ett jobb utan att ens söka själv!

 
Young Businesswoman

Förnamn Efternamn

Restaurangchef, Göteborg, född 1993

Här hamnar din korta presentation. Tänk på att lyfta fram dina bästa egenskaper och styrkor i den jobbposition/ er som du söker arbete till. Presentationen i kombination med ett bra foto och dina tre senaste arbetslivserfarenheter nedan är det som ska fånga arbetsgivarens intresse. Om du är helt ny i branschen eller kanske "bara" jobbat på ett ställe så oroa dig inte; lyft då istället fram varför du är den perfekta team-medlemmen för jobbet!

Restaurangen Restaurangen

mars 2018 - mars 2020

Restaurangchef med inköp, personalansvar och driftsansvar. Restaurang Restaurangen är en krog med enbart ekologiska rätter och viner i meny och vinlista.

Restaurang Köket

april 2016 - mars 2018

Kökschef på Restaurang Köket, inköp, schema och budgetansvar. Restaurang Köket är en italiensk restaurang med egengjord pasta och traditionella rätter.

Bistro Kastrullen

januari 2011 - april 2016

Allt i allo och köksbiträde på Bistro Kastrullen. Började i disken men avancerade snabbt till köksbiträde och hoppade även in i kök, servis och bar när det behövdes.

Sist i ditt Digitala CV lägger vi in länkar så att en arbetsgivare kan ladda ner ditt skrivna CV och kontakta dig.

Registrera ett Digitalt CV redan nu! Pga den rådande situationen med Covid-19 kommer vi att lägga in alla CV'n efter att de kommer in. Du kommer få en unik länk per mail när ditt Digitala CV är online!

 

REGISTRERA ETT GRATIS DIGITALT CV HÄR!

Alla fält i formuläret är obligatoriska. Din mail läggs till i vårt Nyhetsbrev. På så sätt får du uppdateringar när nya jobb dyker upp eller när vi har annan viktig information från Restaurangbransch.se.


Vi kommer inte att spamma din inkorg! Vi hatar spam. Nyhetsbrevet kommer att skickas max vid ett par tillfällen i månaden.

arrow&v
arrow&v
Ladda upp din Profilbild
Ladda upp ditt skrivna CV

Thanks for submitting!

 
Chef at Work

Digitalt CV

Vi skapar ditt Digitala CV - det är helt gratis!