STOCKHOLM
Här hittar du Restaurangpersonal från Stockholms län som söker nytt jobb

Ann Salvacion, Stockholm
KOCK
Jag älskar att arbeta med mat och tycker om att arbeta med folk. Jag är öppen för ny upplevelse, utmaningar och älskar att lära mig nya saker och gillar att ge en bra service. Jag gillar utmaningen att varje dag överträffa kundernas förväntningar och använda min erfarenhet, kunskap och min entusiasm på ett sätt att göra mitt bästa.

Annelie Alvbåge, Stockholm
SERVITRIS
Med lång erfarenhet och brinnande intresse för restaurangbranschen vill jag fortsätta min utveckling där. Jag började som runner och på min senaste arbetsplats var jag hovmästare med många ansvarsområden. En familjär arbetsplats med härliga kollegor och stammisar får mig att känna mig hemma. Jag är service-minded, social, glad, empatisk och stresstålig. Jag ser fram emot att börja jobba igen, gärna omgående.

Hozan Haji, Åkersberga
KOCK
Jag gillar inte övergivande. Jag gör saker i god tid, jag gillar punktlighet, hög kvalitet och effektivitet. Jag gillar inte kaos. Jag gillar inte små restauranger. Jag älskar stress för jag känner inte tid så här. Jag lär mig varje dag något nytt. Min karriär växer i varje måltid Du hittar mig över hela restaurangen eftersom jag inte gillar att stå och lägga händerna bakom ryggen. Jag gillar att hjälpa ett team att göra jobbet mer underbart. Så det är jag.

Freshta Ayub, Kista
SERVITRIS
Jag har jobbat i servicebranschen länge och älskar att hitta ett jobb inom service eftersom jag älskar lagarbete och träffar nya människor varje dag. Jag har jobbat på Nordic light hotell, Vasamuseet och spanska och italiensk restauranger. Nu förlorade jag mitt sista jobb som servitris (Nordic light hotel) på grund av coronavirus. Som arbetare är jag verkligen ärlig mot mitt arbete och medarbetare jag älskar att ge mitt bästa för mitt arbete. Även jag är riktigt fokuserad person jag gör aldrig dumma klagomål om något jag alltid hitta ett sätt att lösa alla situationer så längre att kunder är nöjd. Jag hoppas om du kan ge mig en chans!

Reveka Papanastasatou, Täby
SERVITRIS
Ambitious, responsible, communicative with my guests and my colleagues,i can work as a team.

Abu Taher, Norsborg
SSERVITÖR
I am always positive attitude and positive thinking, I am healthy and also friendly, I like to meet new people.
Embed Section Title
Embed Section Subtitle
This is your Embedded item paragraph. It’s a great place to add a description of your written, illustrated or visual content, as well as any other format that you have embedded in your site. Don’t hesitate to use this space to add valuable information for your users, and encourage them to take action.

Taylor Quill
Event Coordinator
Taylor Quill was one of the first members of staff at RESTAURANGBRANSCH.SE. A true people person, they know that service quality can make or break a business. Stop by to meet our fabulous Event Coordinator today.

Kris Ward
Bartender
Kris Ward joined us after working in some of the most successful eateries in town. A true foodie, curious, and detail-oriented, they are the best Bartender we could have hoped for.

Alex Smith
Sous Chef
Alex Smith recently joined RESTAURANGBRANSCH.SE. Creative, energetic, and a great team player, they are the perfect addition to our growing business. Come enjoy their professionalism for yourself!