VÄSTRA GÖTALAND

Här hittar du Restaurangpersonal i Västra Götaland som söker nytt jobb

Caroline Ahlander, Göteborg

BARTENDER

Jag är 31 år, jobbat inom restaurang, hotell och nattklubb i ca 12 år inom olika yrken och har lång och bred erfarenhet. Älskar branschen och vill växa och lära mig mer!

Erica Jörgensen, Kungälv

BARTENDER

Jag är en tjej på snart 24 år som fullständigt älskar att sitta i skiten. Har arbetat i restaurangbranschen i snart 8 år och det är det roligaste jag vet. Jag är en tjej med mycket fart i benen och som älskar att ge gäster god service.

Giorgio Babuin, Göteborg

KOCK

Jag har varit i Sverige nästan 5 år och jag har personnummer. Jag söker ett jobb som kock i centrala Göteborg. Jag jobbar i ett kök på en restaurang i centrala Gbg som heter Sorellina faktiskt nu och jag har 12år erfarenhet om italiensk och europeiska mat. Jag är ambitiös i mitt jobb och jag är positiv, varm, stark och glad person. Jag kan jobba i gruppen också. Hoppas att ni kontaktar mig om du behöver extra personal. Jag vill gärna träffa er och berätta om mig själv.

Nigel Marquis, Göteborg

HOTEL EMPLOYMENT

Masters in Hospitality with 4 years’ experience in reception, online reservation and service. I am an EU citizen and was working in Switzerland. Currently, I am living in Gothenburg and looking for a job here. I have over 4 years’ experience working at the reception, handling online reservations through various booking portals, breakfast service, group bookings invoicing, managing inventory and guest relations. I am a very hardworking person who is always ready to use my skills and expertise. I am a team player and good at multitasking.

 
  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter

©2020 by Restaurangbransch.se