top of page
Tattooed Chef

Restaurangbransch.se's Tjänster och Kurser Online

Hur ser "Din Restaurangs Digitala Närvaro" ut? Har du inte tiden, orken eller kunskapen att bry dig om hur din Restaurangs Sociala Medier sköts? Vad kommunicerar din Restaurangs hemsida? Finns ert företag online med en Google Business Profile (tidigare Google My Business) och vet du hur ni ska använda den för att öka er omsättning? Behöver du ett bollplank som kan ge dig rätt förutsättningar att skapa en effektiv marknadsföring online?

Frågorna slutar inte där och blir många, vi vet verkligen hur det kan vara och vill hjälpa dig att synas online.

Tillsammans kan vi få din restaurang att växa och utvecklas.

Med stor erfarenhet av vad som krävs för att kommunicera rätt budskap till rätt målgrupp, och att synas i bruset på Sociala Medier och andra plattformar, har vi valt att skapa ett antal Restaurangtjänster och Online-program med start i vår introduktion av kursen "Din Restaurangs Digitala Närvaro (del 1)" som ligger Live här nedan.

 

Det är gratis att delta och kursen kommer hjälpa dig att skapa en hållbar, fungerande Digital Strategi för just din verksamhet som gör att du sticker ut i mängden. Du väljer att lära dig i din egen takt och när det passar dig bäst.

 

Behöver du mer hjälp är vi bara ett mail bort.

 

Kursen passar speciellt dig som inte har en digital marknadsföringsbyrå som sköter de olika delarna av din närvaro online utan det är du själv eller kanske någon anställd på ditt företag som gör jobbet.

Du hittar "Din Restaurangs Digitala Närvaro" och inom kort andra Onlinekurser, Program och Work Shops här nedan.

Vill du diskutera en skräddarsydd Digital Strategi för Din Restaurang är du välkommen att kontakta oss.

Skicka oss ett mail med ett utkast av dina idéer så tar vi det därifrån.

Inga program tillgängliga
Gourmet Meal
bottom of page