Restaurangbransch.se söker samarbetspartners. Tillsammans kan vi hjälpa HoReCa-sektorn..

SAMARBETSPARTNERS  SÖKES

Restaurangbransch.se vill samarbeta med Branschföretag, Branschorganisationer, Branschutbildningar och Företag inom HoReCa-sektorn för att tillsammans skapa en webbplats med innehåll som lockar branschfolk från alla delar av restaurangbranschen. Tveka inte att kontakta oss.

 

Branschföretag

Restauranger, hotell, caféer, bagerier, grossister, leverantörer, producenter, mathantverkare, tillverkare...listan kan göras lång. Representerar eller driver du ett företag med anknytning till restaurangbranschen/ HoReCa vill vi komma i kontakt med dig.

Branschorganisationer

Arbetsgivarorganisationer, fack, olika branschföreningar etc är självklart också välkomna att synas här på Restaurangbransch.se

Branschutbildningar

Vi vill samla alla Sveriges utbildningar inom HoReCa här på vår hemsida för att förstärka intresset för vår bransch och hjälpa nya kollegor in i Restaurangbransch och samverkande branscher.

Media

Branschtidningar, media- och nyhetskanaler med branschrelaterat innehåll får gärna aktivt bidra till att göra hemsidan bättre eller tipsa om nyheter som rör branschen. Vi söker även frilansskribenter för att fylla Restaurangbransch.se med Branschnyheter.

Egna idéer till samarbete?

Vi är även öppna för andra branschrelaterade samarbeten som lockar branschfolk och nyfikna till vår bransch. Tveka inte att kontakta oss!

Disclosure: Vi använder Affiliatelänkar för att finansiera vår sida bla från Interlaced och Adrecord. Det kostar dig inget extra att klicka på en länk som vi rekommenderar - snarare tvärtom - men det ger oss en liten kommission så vi kan betala våra årliga avgifter, marknadsföra och utveckla vår site. Och kaffe! Det går åt löjligt mycket kaffe. Vi älskar kaffe. Tack!

Handla kosttillskott online snabbt, smidigt & enkelt hos Sportkost!