top of page

GastroMedia Group

Digital marknadsföring och Brand Building inom Restaurangbranschen

På GastroMedia Group Sweden AB är vårt uppdrag att hjälpa restauranger som er att nå er fulla potential genom att skapa innovativa, skräddarsydda digitala strategier för er marknadsföring som fungerar och driver resultat.


Vi förstår att varje restaurang är unik och har sina egna utmaningar, och därför strävar vi efter att skapa unika strategier för varje restaurang vi arbetar med.


Våra tjänster inkluderar:


  • Digital marknadsföring: Vi skapar skräddarsydda digitala marknadsföringsstrategier för att öka er synlighet online och locka fler gäster till er restaurang.

  • Branding: Vi hjälper restauranger att skapa en stark och unik varumärkesidentitet som skiljer er från era kollegor i branschen och skapar en stark relation med era gäster.

  • Webbdesign och utveckling: Vi skapar professionella och användarvänliga webbplatser i WIX eller WordPress som representerar er restaurang och kommunicerar ett tydligt budskap till er målgrupp.

  • Sökmotoroptimering (SEO): Vi optimerar er webbplats för att ranka högt i sökmotorernas resultat och öka er synlighet online.

  • Content marketing: Vi producerar engagerande och relevant innehåll som förstärker ert varumärke, er restaurangs unika historia och lockar nya gäster.

  • Google My Business-optimering: Vi kan optimera er Google My Business för att driva försäljning och förbättra er synlighet på Google Maps och i sökresultaten.

  • Restaurangkonsult: Vi hjälper er att definiera och nå era unika restaurangmål genom strategisk planering, operativ effektivitet och förbättringing av gästens totalupplevelse.

  • Analys och rapportering: Vi utför detaljerade analyser och rapporter för att utvärdera effektiviteten av er digitala marknadsföring och närvaro online.


Vi tror på att Digital Marknadsföring inte är en kostnad, utan en investering som kan anpassas efter varje typ av marknadföringsbudget och självklart ska generera mer omsättning för ditt företag.


När ni anlitar GastroMedia Group Sweden AB får du en "inte så traditionell" digital marknadsföringsbyrå som förstår restaurangbranschens och besöksnäringens språk, målgrupp och unika utmaningar. Det sparar dig många kronor i din investering.


Låt oss tillsammans skapa en framgångsrik digital närvaro och marknadsföringsplan för er restaurang som genererar resultat!


Allt gott,


Fredrik Goldhahn, Grundare och CEO

GastroMedia Group Sweden AB


Företagets säte: Göteborg, Sverige

Organisationsnummer: 559428-6980

Momsregistreringsnummer: SE559428698001

Bankgiro: 5988-0716

Företaget innehar F-skatt

Hemsida: https://www.gastromediagroup.com/

Mail: connect@gastromediagroup.com

Svenska Krögare
bottom of page