top of page

Acerca de

gastromedia_todd-diemer-unsplash.jpg

GastroMedia Group Sweden AB

Med hjärtat i Restaurangbranschen

På GastroMedia Group Sweden AB är vårt uppdrag att hjälpa restauranger att nå sin fulla potential genom att skapa innovativa, skräddarsydda digitala strategier för din restaurangs marknadsföring som fungerar och driver resultat. Vi är brinner för att leverera exceptionell service, branschexpertis och unika värden för varje restaurang vi arbetar med.

GastroMedia Group Sweden AB och Restaurangbransch.se

 

  • Digital Närvaro Online och Restaurang SEO - Vi hjälper restauranger att öka sin Digitala Närvaro Online. Som en helt nischad Marknadsföringskonsult för Restaurangbransch med lång erfarenhet av densamma kan du försäkra dig om att vi pratar samma språk och förstår just dina utmaningar och förutsättningar.

  • Strategi för Restauranger - Vi utför konsultuppdrag, coaching och mentorskap med företag inom restaurangbransch för att skapa unika och framgångsrika restauranger.

  • Restaurangutbildningar - Vi kommer att erbjuda en mängd olika utbildningar för dig som restaurangägare; både egenproducerade och från kollegor i vårt nätverk som sysslar med utbildning och kompetensutveckling specifikt utformade för restauranger och besöksnäring.

  • Restaurangtjänster - Vi kommer att erbjuda företag med restauranger som kund en plattform för deras tjänster och system som hjälper dig som kund att hitta rätt leverantör när du söker verktyg för att driva din restaurang framgångsrikt.

  • Restaurangbutik - Vi arbetar målmedvetet just nu för att öppna en onlinebutik där du som restaurangägare ska kunna köpa noga utvald köksutrustning och mycket mer.

  • Våra hemsidor och digitala medier - Vi erbjuder synlighet, annonsering och Content Marketing på Restaurangbransch.se, men även på våra andra hemsidor och digitala mötesplatser för branschfolk.

 

Vi är ödmjuka inför uppgiften att utveckla och förbättra plattformen för att möta dina behov och önskemål som restaurangägare och företagare. Vi strävar alltid efter att förbli öppna för nya idéer och samarbeten som kan hjälpa oss att växa tillsammans och uppnå nya mål.

 

Tveka inte att höra av dig om du har ett uppslag för samarbete!

Allt gott,

Fredrik Goldhahn, Grundare och CEO

GastroMedia Group Sweden AB

GastroMedia Group Sweden AB

Företagets säte: Göteborg, Sverige

Organisationsnummer: 559428-6980

Momsregistreringsnummer: SE559428698001

Bankgiro: 5988-0716

Företaget innehar F-skatt

Hemsida: https://www.gastromediagroup.com/

Mail: connect@gastromediagroup.com

Nyhetsbrev och kontakt: För uppdateringar, frågor om samarbeten mm följ GastroMedia Group på Sociala Medier eller kontakta oss genom att fylla i formuläret nedan.

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
Tack för ditt meddelande. Vi hörs snart!
bottom of page