top of page

Acerca de

gastromedia_todd-diemer-unsplash.jpg

GastroMedia Group Sweden AB

Med hjärtat i Restaurangbranschen

Om GastroMedia Group Sweden AB och Restaurangbransch.se

 

Sedan den 1:e mars 2023 driver GastroMedia Group Sweden AB hemsidan du befinner dig på; Restaurangbransch.se. På Restaurangbransch.se kommer affärsutvecklingen att fokusera på tre huvudspår.

  • Restaurangutbildningar - Vi kommer att erbjuda en mängd olika utbildningar för dig som restaurangägare både egenproducerade och från kollegor i vårt nätverk som sysslar med utbildning och kompetensutveckling specifikt utformade för restauranger och besöksnäring. Planerad lansering Q4 2023.

  • Restaurangtjänster - Vi erbjuder idag företag med restaurangbransch och besöksnäring som kund en plattform för produkter, service och tjänster som hjälper dig som kund att hitta rätt leverantör när du söker verktyg för att driva din restaurang och ditt företag framgångsrikt.

  • Restaurangbutik - Vi arbetar målmedvetet just nu för att öppna en onlinebutik där du som restaurangägare ska ha möjligheten att köpa noga utvald köksutrustning och mycket mer. Planerad lansering Q1 2024.

 

Om GastroMedia Group Sweden AB

Under 2023 har vi lanserat tre nya hemsidor; gastromediagroup.com, restaurangseo.se och startafoodtruck.se. Fler hemsidor planeras och byggs för lansering under 2024.

 

Förutom att skapa egna hemsidor med stark digital närvaro är GastroMedia Group Sweden AB också en Restaurangkonsult som är 100% nischad för dig som är företagare i Restaurangbransch och Besöksnäring.

Våra tjänster och produkter på GastroMedia Group Sweden AB

  • Restaurang SEO – Vi hjälper restauranger att öka sin digitala närvaro online. Som en helt nischad Marknadsföringskonsult för Restaurangbransch med lång erfarenhet av densamma kan du försäkra dig om att vi pratar samma språk och förstår just dina utmaningar och förutsättningar.

  • Strategi för Restauranger – Vi utför konsultuppdrag, coaching och mentorskap med företag inom restaurangbransch för att skapa starka varumärken, unika och framgångsrika restauranger.

  • Din Digitala Marknadsföring – Vi erbjuder synlighet som en del av er marknadsföringsplan tex annonsering och Content Marketing på våra hemsidor och digitala mötesplatser för branschfolk.

  • Vi bygger skalbara och responsiva hemsidor - i WordPress eller WIX Studio som kommunicerar ett tydligt budskap, bygger ert varumärke och konverterar nya gäster.

Drivkraften och passionen att skapa framgångsrika restauranger finns i vårt DNA

Vårt uppdrag är att hjälpa restauranger att nå sin fulla potential genom att skapa innovativa, skräddarsydda digitala strategier för restaurangers marknadsföring som fungerar och driver resultat. Vi brinner för att skapa unika värden för varje restaurang vi arbetar med. 

Kontakta oss idag så berättar vi hur vi tillsammans kan skapa framgångsrika affärer!

Allt gott,

Fredrik Goldhahn, Grundare och CEO

GastroMedia Group Sweden AB

Företagsfakta GastroMedia Group Sweden AB

Företagets säte: Göteborg, Sverige

Organisationsnummer: 559428-6980

Momsregistreringsnummer: SE559428698001

Bankgiro: 263-0473

Företaget innehar F-skatt

Adress: Länk till Google Maps

Hemsida: https://www.gastromediagroup.com/

Mail: connect@gastromediagroup.com

 

Snabba länkar till våra hemsidor:

GastroMediaGroup.com

Restaurangbransch.se

Startafoodtruck.se

RestaurangSEO.se

Restaurangnytt.se

Nyhetsbrev och kontakt: För uppdateringar, frågor om samarbeten mm följ GastroMedia Group på Sociala Medier eller kontakta oss genom att fylla i formuläret nedan.

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
Tack för ditt meddelande. Vi hörs snart!
bottom of page