top of page

Välkommen till vår Restaurangbutik

Här kommer du att hitta välkända och nya varumärken inom restaurangutrustning, köksredskap och restaurangprodukter som vässar ditt '

restaurangkoncept. 

Köpvillkor i Restaurangbutiken:

Observera att vi (i dagsläget) endast säljer till företag! Notera därför att priserna i Restaurangbutiken visas exklusive moms! Momsen läggs på automatiskt på betalningssidan. Frakt 395 exkl moms på order upp till 2999 kr och Fraktfritt inom Sverige vid order över 3000 exkl moms.

Leverans- och Returpolicy hittar du här - öppnas i nytt fönster. Här hittar du vår Integritets- och Cookiepolicy - öppnas i nytt fönster.

Fler varumärken och produkter är på väg in i vår Restaurangbutik så för att hålla dig uppdaterad om nyheter, kommande erbjudanden och specialrabatter, så rekommenderar vi att du prenumererar på vårt Nyhetsbrev och följer oss på Sociala Medier.

Saknar du en produkt? Vi har oftast tillgång till ett varumärkes hela katalog så tveka inte att kontakta oss om du inte hittar vad du söker här i restaurangbutiken på Restaurangbransch.se. Du hittar länk till kataloger i loggor, på produktsidor mm.

Saknar du er produkt i restaurangbutiken? Tveka inte att kontakta oss så ser vi om vi kan växa tillsammans!

Restaurangbutiken drivs av GastroMedia Group Sweden AB

bottom of page