top of page

Stadig Affärsutveckling

Högklassiga konsulttjänster skräddarsydda för ditt företags behov.

Vi på Stadig Affärsutveckling AB erbjuder affärsutveckling för små, mellan- och stora företag inom restaurang- och besöksnäringen. Vårt mål är att hjälpa er uppnå mätbara resultat genom att erbjuda anpassade konsulttjänster som tar hänsyn till era specifika behov och budget.


Vi vet att de flesta vill arbeta mer med hållbarhet och ibland känner att det är både krångligt och svårt. Oftast vet man inte ens vart man ska börja. Certifiering är inte alltid den enda vägen till att bli mer hållbara. Vi förstår att just en certifiering kan vara kostsamt och tidskrävande för såväl små som större verksamheter. Därför erbjuder vi alternativa sätt att bli mer hållbara. Vi analyserar er nuvarande situation, önskade mål och utvecklar en handlingsplan för att nå dit. Vi vill att hållbarhetsarbete ska vara tillgängligt för alla företag, oavsett storlek och budget.


Kanske sitter ni på ett projekt eller en idé som ni vill förverkliga? Känner ni att ni inte riktigt når dit ni vill? Tillsammans gör vi en genomgång av hela ert företag och identifierar vilka områden som bör prioriteras i ert utvecklingsarbete. Oavsett om ni behöver hjälp med att ta fram en hållbarhetsstrategi, affärsplan, digitalstrategi eller förbättra kundbemötandet, så finns vi här för att ge er nya perspektiv och förslag som driver er framåt.


Ibland behöver man en extern part som kan se företaget med nya ögon och bidra med tankar, idéer och förslag för att driva utvecklingen framåt. Då finns vi och kan vara dessa ögon. Det handlar inte om att arbeta mer och hårdare utan att strategiskt ta sig dit ni vill.


Vi älskar att följa trender och analysera omvärlden för att hjälpa er dra nytta av marknadens förändringar. Vi erbjuder grundliga trend- och omvärldsanalyser med fokus på er specifika bransch, såsom till exempel restaurang, aktivitetsbolag eller boendeanläggning. Genom att förstå hur makro- och mikrotrender påverkar er verksamhet på både lång- och kort sikt kan ni anpassa er strategi för framgång. Ni kan också fatta välgrundade beslut för framtiden och vara bättre rustade inför kommande kriser, för vi vet ju att de kommer att komma.


Kontakta oss idag för att diskutera hur vi kan hjälpa er att stärka er position inom restaurangbranschen och besöksnäringen!


Kontaktuppgifter:

Stadig Affärsutveckling AB

Tegelbruksvägen 38, 135 68 Tyresö, Sverige

anna@stadig-affarsutveckling.se

070–4683848


Länkar:

https://www.stadig-affarsutveckling.se/

https://www.linkedin.com/company/stadig-aff%C3%A4rsutveckling/

https://www.facebook.com/profile.php?id=100088301520150

https://www.instagram.com/stadig_affarsutveckling/


Svenska Krögare
bottom of page