top of page
Restaurangbransch.se söker samarbetspartners. Tillsammans kan vi hjälpa HoReCa-sektorn..

SAMARBETSPARTNERS  SÖKES

Restaurangbransch.se vill samarbeta med Branschföretag, Branschorganisationer, Branschutbildningar och Företag inom HoReCa-sektorn för att tillsammans skapa en webbplats med innehåll som lockar branschfolk från alla delar av restaurangbranschen.

Branschföretag

Restauranger, hotell, caféer, bagerier, grossister, leverantörer, producenter, mathantverkare, tillverkare...listan kan göras lång. Representerar eller driver du ett företag med anknytning till restaurangbranschen vill vi komma i kontakt med dig för att se hur vi tillsammans kan få ditt företag att växa.

Branschorganisationer

Arbetsgivarorganisationer, fack, olika branschföreningar etc är självklart också välkomna att kontakta oss för samarbeten. Vår grupp på Facebook växer tacksamt varje dag så låt oss hjälpa till att sammanföra er med rätt branschmänniskor.

Branschutbildningar

Vi vill samla alla Sveriges utbildningar inom Restaurangbransch, Besöksnäringen och HoReCa här på vår hemsida för att förstärka kompetens eller hjälpa nya kollegor in i Restaurangbranschen. Representerar du en utbildning och vill synas här?

Media

Branschtidningar, media- och nyhetskanaler med branschrelaterat innehåll får gärna aktivt bidra till att göra hemsidan bättre eller tipsa om nyheter som rör branschen. Vi söker även frilansskribenter för att fylla Restaurangbransch.se med Branschnyheter.

Egna idéer till samarbete?

Vi är öppna för andra branschrelaterade samarbeten som inspirerar, hjälper och lockar branschfolk och nyfikna till Restaurangbransch och Besöksnäring. Tveka inte att kontakta oss!

Samarbeta med Restaurangbransch.se! Tillsammans får vi Restaurangbranschen och HoReCa att växa.
bottom of page