top of page
Prenumerera på Restaurangbransch.se's Nyhetsbrev

Tack för att du prenumererar!

Food & Beverage Manager i Stockholm, Göteborg eller som Distansutbildning

Uppdaterat: 17 nov. 2020

Känner du att det är dags för ditt nästa steg i karriären inom Restaurangbranschen? Har du arbetat i Restaurangbranschen under en tid och vill ta vara på dina ledaregenskaper och utveckla en restaurangverksamhet som Food & Beverage Manager?


Yrkeshögskolan FEI erbjuder en YH-utbildning; antingen i Stockholm, Göteborg eller på Distans, där du kan utvecklas och få de kunskaper som krävs, möta de framtida krav och förväntningar som en Food and Beverage Manager position innebär.Food & Beverage Manager 300 YH-poäng


Många utredningar visade på att Sverige 2020 skulle vara ett av Europas allra största turistländer men vi vet alla hur slutet på 2019 och början av 2020 såg ut med Corona's spridning och ett totalt stopp i turistnäringen tillsammans med en rad andra branscher.


Det finns all anledning att anta att Sverige som turistdestination fortsättningsvis kommer att vara högt upp på listan över populära turistmål i Europa.


Besöksnäring och restaurangbransch kommer vara branscher där Sverige som turistland ställer krav på ökad kompetens och utveckling.


Så det kan vara en investering för framtiden att vidareutbilda dig nu, när det ändå ser ut som det gör i HoReCa-branschen`?


FEIYH står för Företagsekonomiska Institutet Yrkeshögskola och utbildningen till Food & Beverage Manager är förlagd i Stockholm, i Göteborg - eller som Distansutbildning!

Med sitt innovativa utbildningssystem FEIFLEX skapas dynamiska klassrum vilket möjliggör att du går utbildningen i stort sett helt på Distans.


"FEIFLEX betyder att lektionerna genomförs i våra dynamiska klassrum samtidigt som de sänds i realtid. Du kan vid varje enskilt lektionstillfälle välja om du vill vara på plats hos oss eller delta aktivt på distans. Lektionerna går dessutom att repetera i efterhand, hur många gånger du vill.


Det innebär att du kan gå utbildningen var du än bor eller befinner dig. Med vår FEIFLEX-teknik kan du delta aktivt på lektioner i realtid när du befinner dig online. Vi rekommenderar att du använder ett bra headset och en webbkamera. Du som väljer att delta i undervisningen på plats får också studiekamrater som medverkar på distans. De kan befinna sig i Kiruna, Karlstad, Karlshamn – eller någon annanstans! I de specialutrustade klassrummen förenas alla i ett gemensamt lärande".Fakta om Food and Beverage Utbildningen genom FEI


  • Utbildningen helt/delvis på studier på distans heltid eller i FEI's lokaler; antingen i Stockholm eller Göteborg

  • Food & Beverage Manager är avgiftsfri och berättigar CSN-stöd

  • Omfattning: 300 YH-poäng, 60 veckor studier och 16 veckor LIA (Lärande i Arbete)


 

Ted & Teresa är en svensk multikanal butik som erbjuder kläder från 80 noggrant utvalda varumärken för såväl dam som herr.


Vi använder Affiliate-länkar bla från CJ Affiliate by Conversent. Det kostar inget extra att klicka på en Affiliate-länk (snarare tvärtom) men innebär att vi får en liten provision om du handlar något vi rekommenderar. En win-win-win som hjälper oss hålla siten igång med årliga planer som kostar tex. Och kaffe. Det går åt löjligt mycket kaffe. Vi älskar kaffe. Tack!

 

208 visningar0 kommentarer

Comentarios


bottom of page