top of page
Prenumerera på Restaurangbransch.se's Nyhetsbrev

Tack för att du prenumererar!

  • Skribentens bildRestaurangbransch.se

Food & Beverage Manager i Stockholm, Göteborg eller som Distansutbildning

Uppdaterat: 17 nov. 2020

Känner du att det är dags för ditt nästa steg i karriären inom Restaurangbranschen? Har du arbetat i Restaurangbranschen under en tid och vill ta vara på dina ledaregenskaper och utveckla en restaurangverksamhet som Food & Beverage Manager?


Yrkeshögskolan FEI erbjuder en YH-utbildning; antingen i Stockholm, Göteborg eller på Distans, där du kan utvecklas och få de kunskaper som krävs, möta de framtida krav och förväntningar som en Food and Beverage Manager position innebär.Food & Beverage Manager 300 YH-poäng


Många utredningar visade på att Sverige 2020 skulle vara ett av Europas allra största turistländer men vi vet alla hur slutet på 2019 och början av 2020 såg ut med Corona's spridning och ett totalt stopp i turistnäringen tillsammans med en rad andra branscher.


Det finns all anledning att anta att Sverige som turistdestination fortsättningsvis kommer att vara högt upp på listan över populära turistmål i Europa.


Besöksnäring och restaurangbransch kommer vara branscher där Sverige som turistland ställer krav på ökad kompetens och utveckling.


Så det kan vara en investering för framtiden att vidareutbilda dig nu, när det ändå ser ut som det gör i HoReCa-branschen`?


FEIYH står för Företagsekonomiska Institutet Yrkeshögskola och utbildningen till Food & Beverage Manager är förlagd i Stockholm, i Göteborg - eller som Distansutbildning!

Med sitt innovativa utbildningssystem FEIFLEX skapas dynamiska klassrum vilket möjliggör att du går utbildningen i stort sett helt på Distans.


"FEIFLEX betyder att lektionerna genomförs i våra dynamiska klassrum samtidigt som de sänds i realtid. Du kan vid varje enskilt lektionstillfälle välja om du vill vara på plats hos oss eller delta aktivt på distans. Lektionerna går dessutom att repetera i efterhand, hur många gånger du vill.