top of page
Prenumerera på Restaurangbransch.se's Nyhetsbrev

Tack för att du prenumererar!

Boka DJ lanserar automatiserad plattform för att boka DJ-spelningar

Letar du efter en DJ för din restaurang, bar, nattklubb eller kanske för företagseventet, bröllopet eller festen? Branschnyheter fick en pratstund med Lennie Karlsson, grundare av Playo och siten Boka DJ, där du enkelt hittar rätt DJ för rätt spelning med täckning över hela Sverige.Det här verkar vara en spännade tjänst, Lennie! Hur fungerar Boka DJ?


- Boka DJ är en plattform för den som är i behov av en DJ och vi är verksamma över hela Sverige, men vi vänder oss samtidigt till etablerade DJ's som marknadsplats och har i dagsläget 100-tals registrerade DJ´s på Boka DJ. Med vår plattform hjälper vi kunden att boka rätt typ av DJ."Är det den modellen som gör att Boka DJ sticker ut bland konkurrenterna?


" - Jag skulle säga det, med vår automatiserade Bokningsagent kan kunden enkelt göra en bokningsförfrågan till fest, bröllop, företagsevent och nattklubb när det passar dem. Efter en komplett förfrågan tar våra personliga agenter över och kan på så sätt återkoppla både snabbare och mer träffsäkert med en offert skräddarsydd efter kundens behov och önskemål."Det låter verkligen som en win - win - win! Är du själv DJ, Lennie?


" - Jag har en lång bakgrund och erfarenhet inom DJ yrket. DJ karriären började när jag var 16 år och några år senare så spelade jag på allt från stora nattklubbar, företagsevent till bröllop och idrottsevenemang. Det är något speciellt med att inta dj-båset innan de första gästerna anländer för att sedan bygga upp en stämning med fullt fokus på dansgolvet från början till slut, för att sedan och bege sig hem tidigt på morgonen vid soluppgången."När startade du Boka DJ?


" - Boka DJ startade egentligen sin verksamhet i början av 2020 men vi vet alla vad som hände där. Pandemin satte inte enbart käppar i hjulen, det fick hela nöjesbranschen att tvärnita över en natt. Helt naturligt fick lanseringen skjutas upp, men i augusti 2021 var väntan över och det var äntligen dags att lansera Boka DJ officiellt."Tjänsten verkar onekligen smidig för kunder och DJ's att hitta varandra. Hur kommer det sig att du valde att automatisera Boka DJ på det sättet som du gjort?


" - Jag har alltid haft ett intresse för digitala lösningar och jag såg att branschen hade ett behov med profilering och bokning av DJ´s. Branschen har gått från att spela på LP-skivor till att bli helt digital med avancerad dj-utrustning men jag anser att hur själva bokningen går till har stannat upp. Det var då jag såg möjligheterna i en plattform där DJ´s kan synas med sina profiler och samtidigt få förfrågningar från kunder via våra bokningsagenter."


Till sist, hur ser de framtida målen ut nu när vi mer och mer går tillbaka till det normala?


" - En viktig grundsten med Boka DJ är att rätt DJ blir bokad till rätt typ av spelning och att det säkerställer vi med våra bokningsagenter. I samband med att vi växer för varje vecka så är målet att vi ska behålla vår höga kvalité på alla bokningar vi gör."

Vill du boka en DJ eller är du en DJ som vill synas gratis på Boka DJ? Klicka på loggan ovan!


 

Representerar du ett företag som har Restaurangbransch eller Besöksnäring som samarbetspartner?


Tipsa oss på kontakt@restaurangbransch.se så är chansen stor att vi tar med det i våra Branschnyheter eller vill skriva om det.


117 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page