top of page
Prenumerera på Restaurangbransch.se's Nyhetsbrev

Tack för att du prenumererar!

  • Skribentens bildRestaurangbransch.se

Boka DJ lanserar automatiserad plattform för att boka DJ-spelningar

Letar du efter en DJ för din restaurang, bar, nattklubb eller kanske för företagseventet, bröllopet eller festen? Branschnyheter fick en pratstund med Lennie Karlsson, grundare av Playo och siten Boka DJ, där du enkelt hittar rätt DJ för rätt spelning med täckning över hela Sverige.Det här verkar vara en spännade tjänst, Lennie! Hur fungerar Boka DJ?


- Boka DJ är en plattform för den som är i behov av en DJ och vi är verksamma över hela Sverige, men vi vänder oss samtidigt till etablerade DJ's som marknadsplats och har i dagsläget 100-tals registrerade DJ´s på Boka DJ. Med vår plattform hjälper vi kunden att boka rätt typ av DJ."Är det den modellen som gör att Boka DJ sticker ut bland konkurrenterna?


" - Jag skulle säga det, med vår automatiserade Bokningsagent kan kunden enkelt göra en bokningsförfrågan till fest, bröllop, företagsevent och nattklubb när det passar dem. Efter en komplett förfrågan tar våra personliga agenter över och kan på så sätt återkoppla både snabbare och mer träffsäkert med en offert skräddarsydd efter kundens behov och önskemål."Det låter verkligen som en win - win - win! Är du själv DJ, Lennie?


" - Jag har en lång bakgrund och erfarenhet inom DJ yrket. DJ karriären började när jag var 16 år och några år senare så spelade jag på allt från stora nattklubbar, företagsevent till bröllop och idrottsevenemang. Det är något speciellt med att inta dj-båset innan de första gästerna anländer för att sedan bygga upp en stämning med fullt fokus på dansgolvet från början till slut, för att sedan och bege sig hem tidigt på morgonen vid soluppgången."