top of page
Prenumerera på Restaurangbransch.se's Nyhetsbrev

Tack för att du prenumererar!

Branschnyheter vecka 36

Uppdaterat: 20 okt. 2021

Några utvalda Branschrelaterade nyheter från Restaurangbransch och Besöksnäring vecka 36.


Nordic Choice Hotels etablerar ny hotellkedja i Linköping Med Linköpings mest centrala cityläge så öppnar den 13 september Comfort Hotel Linköping City. Det blir hotellkedjans första hotell i stan och förutom cityläge erbjuder man prisvärt boende och restaurang med smårättskoncept. Baren i restaurangen och hotellet kommer att bli självklara mötesplatser för både Linköpingsbor och ditresta.Dansk hotellplattform tog chansen under Corona-krisen med imponerande tillväxt som följd När den skandinaviska hotellbranschen stängde ner vid den första vågen under den tidiga starten av Corona-krisen såg det dystert ut för företaget DigitalGuest. De var tvungna att tänka utanför boxen och gav därmed alla kunder fri tillgång till sin kommunikations- och säljplattform. Resultatet? En kundökning på 300%.

Sushi Yama öppnar på nytt - Västkusten förstärks med Uddevalla Torp I juli breddade Sushi Yama sin närvaro på Västkusten och öppnade i Halmstad. Nu, två månader senare, torsdag den 9 september, öppnar dörrarna till restaurangen i köpcentrumet Uddevalla Torp


Utmärkelsen Årets turistentreprenör i Kronobergs län tillfaller 2021 Kosta Safaripark som är en del av Destination Kosta. Därmed blir de också Kronobergs kandidat till Stora Turismpriset. Man strävar alltmer mot att bli en komplett besöksdestination där man kan stanna länge och Safariparken är en viktig del.


foodora inför nattleveranser Q-handelsbolaget har under lång tid sett en frekvent ökning av foodoras tjänster. Beställningar på handelsplatsen sker i allt större utsträckning utspritt över dygnet, från väldigt tidigt på mornarna och sent på kvällarna. Tidigare införde bolaget tidiga frukostleveranser och som nu utökas med leveranserna till nätterna.


Triss i FFCR-mässor 2022 Med de lättade restriktionerna som träder i kraft i slutet av september kan förberedelserna för mässornas återkomst och fysiska möten nu fortsätta enligt plan. Under 2022 kommer Fastfood & Café & Restaurant Expo (FFCR) samla branschen i Sveriges tre största städer, med start i Malmö den 2-3 februari, Stockholm den 9-10 mars och Göteborg den 21-22 september.I kommande popup på Monopolet är det ingen mindre än Hans Borén som tar över köket! Hans har varit med och satt 28+ på kartan där han huserade i närmare 20 år. Efter detta har han jobbat mestadels i Asien och nu senast på femstjärniga restaurangen EQ i Kuala Lumpur.


 

Har du något att berätta om Sveriges Restaurangbransch, gastronomi, turism eller Besöksnäring?


Tipsa oss på kontakt@restaurangbransch.se så är chansen stor att vi tar med det i våra Branschnyheter eller vill skriva om det här!


25 visningar0 kommentarer

Comentários


bottom of page