top of page
Prenumerera på Restaurangbransch.se's Nyhetsbrev

Tack för att du prenumererar!

Branschnyheter vecka 38

Uppdaterat: 30 sep. 2021

Några utvalda Branschrelaterade nyheter från Restaurangbransch och Besöksnäring vecka 38.
Visit Trelleborgs Instagramkonto fylls vanligen av vackra bilder och tips på upplevelser i Trelleborgs kommun. Nu testar bolaget att låta fem lokala aktörer inom besöksnäringen göra en s.k. ”takeover”, där de tar över Instagramkontot och låter följarna få en inblick bakom kulisserna.I takt med att restriktionerna kring möten och sammankomster släpps i Sverige har behovet för företag att träffas fysiskt tillsammans med sina medarbetare aldrig varit större. Samtidigt vill många vara aktiva tillsammans på jobbet och gärna utomhus. Därför upplever SkiStar just nu en stor efterfrågan på konferensresor till fjälldestinationerna.Skövde levererar – extra insatser pågår och planeras Next Skövde fick i mars 2020 ett tilläggsuppdrag från kommunledningen om att ha beredskap för att genomföra evenemang och aktiviteter när Skövde kan öppna upp för fullt igen efter pandemin. För 500 000 kr ska aktiviteter genomföras som gynnar restaurang, handel och hotell. De första insatserna har nu aktiverats och resten följer under hösten respektive nästa vår.Invigning av Helsingborg med smak av lakrits 22 september Evenemanget närmar sig med stormsteg och om endast en vecka är det dags för Helsingborg att fyllas med lakrits. På sundstorget kommer evenemanget invigas tillsammans med kommunstyrelsens ordförande i Helsingborg, Peter Danielsson kl 09.00 den 22 september.
Foodmark Foodservice lanserar nytt koncept Under varumärket Rydbergs lanserar Foodmark ett nytt koncept för sina foodservicekunder. Konceptet ska hjälpa de professionella kunderna inom storkök, restaurang och café att spara tid i köket med hjälp av PREPP majonnäsbaser. Sortimentet består av två smaker; Majo Curry och Majo Citron Dill. Majonnäserna passar utmärkt som baser till bland annat skagen-, lax-, kyckling- eller vegetarisk röra.


 

Har du något att berätta om Sveriges Restaurangbransch, gastronomi, turism eller Besöksnäring?


Tipsa oss på kontakt@restaurangbransch.se så är chansen stor att vi tar med det i våra Branschnyheter eller vill skriva om det!


Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page