top of page
Prenumerera på Restaurangbransch.se's Nyhetsbrev

Tack för att du prenumererar!

Branschnyheter vecka 41

Uppdaterat: 21 okt. 2021

Några utvalda Branschrelaterade nyheter från Restaurangbransch och Besöksnäring vecka 41.
För ett år sedan öppnade Sayan Isaksson Nour på tredje våningen i Townhouse Nosh and Chow, men efter knappa två månader ändrades allt. Efter ett år av längtan och filande på nya rätter, uttryck och upplevelser är det äntligen dags att öppna upp igen. Nours nypremiär är den 29 oktober.
För andra månaden i rad visar Umeås hotell rekordsiffror i antalet gästnätter. Under augusti ökar hotellnätterna med 3 procent jämfört med samma månad 2019, och 51 procent jämfört med motsvarande period ifjol
Hur reser vi i framtiden, vilka behov har vi och hur har pandemin påverkat branschen? Thomas Fankl är Director Food & Beverage för Scandic Sverige. Han och hans team spår framtiden och är delaktiga i vilka matupplevelser Sveriges hotellkedja ska erbjuda.
Besöksnäringen i Östergötland har drabbats hårt av pandemin, men under sommaren syns en tydlig återhämtning. I augusti 2021 var antalet gästnätter fem procent fler än 2019.
Tillväxtverkets rapport hur Turismen drabbats av Pandemin 2020.

I den småländska orten Kosta tillkommer allt fler verksamheter som ger möjlighet till nya upplevelser. Den senaste satsningen är nu Kosta Bryggeri. I mitten av mars påbörjades ombyggnationen av lokaler som tidigare använts för en lampaffär och även porslinstillverkning

 

Representerar du ett företag som har Restaurangbransch eller Besöksnäring som samarbetspartner?


Tipsa oss på kontakt@restaurangbransch.se så är chansen stor att vi tar med det i våra Branschnyheter eller vill skriva om det.

54 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

コメント


bottom of page