top of page
Prenumerera på Restaurangbransch.se's Nyhetsbrev

Tack för att du prenumererar!

Branschnyheter vecka 43

Uppdaterat: 30 okt. 2021

Några utvalda Branschrelaterade nyheter från Restaurangbransch och Besöksnäring vecka 43."- Det känns hedrande att få ta över som tävlingsansvarig för Årets Kock och att fortsätta att utveckla tävlingen och vässa tävlingsmomenten ytterligare i syfte i att driva svensk gastronomi framåt" säger Viktor Westerlind, Tävlingsledare för Årets Kock 2022.Sverige placerar sig på en 13:e plats som turistdestination i Anholt-Ipsos Nations Brand Index 2021. Ett hack upp för Sverige från förra året. Sverige som nation ligger kvar på plats 9 i världen.Daniel Berlin har engagerats i H22 City Expo. Under den 35 dagar långa internationella stadsmässan i Helsingborg nästa sommar ser den prisade kocken till att maten får ett framtidstema, är innovativ och hållbar.
Kanarieöarna är som bekant ett av svenskarnas mest omtyckta och populära resmål under höst- och vinterhalvåret. Här kan man göra mer än att bara njuta av säkra soltimmar och behagliga temperaturer. Gör reseupplevelsen komplett genom att testa unika och lokala drycker.
Hur ska Sverige utvecklas som evenemangsdestination och hur kan vi stärka vår position? Det är frågor som nätverket Swedish Network of Event Destinations jobbar med, nu med kloka inspel från Visit Blekinges destinationsutveckare Mattias Pettersson som just valts in i nätverkets styrelse.
Idag genomförde Region Halland, i samarbete med drönarentreprenören Aerit, Sveriges första kommersiella drönarleverans. Leveransen var ett paket med halländsk mat som flögs från en lokal restaurang till Tylösand strand i Halmstad.

 

Representerar du ett företag som har Restaurangbransch eller Besöksnäring som samarbetspartner?


Tipsa oss på kontakt@restaurangbransch.se så är chansen stor att vi tar med det i våra Branschnyheter eller vill skriva om det.

45 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page