top of page
Prenumerera på Restaurangbransch.se's Nyhetsbrev

Tack för att du prenumererar!

Branschnyheter vecka 44

Uppdaterat: 5 nov. 2021

Några utvalda Branschrelaterade nyheter från Restaurangbransch och Besöksnäring vecka 44.
Genom att tänka kreativt för att fånga upp mer av det sökbeteende som finns på Google, och samtidigt arbeta smart med SEO utifrån både tekniska aspekter och ett gediget innehållsarbete, har Elite Hotels nu utsetts till vinnare av det Svenska SEO-priset inom kategorin Digital omställning.
Vem gör vad när det kommer till att stärka varumärket Sverige och vårt land som besöksmål? Hur kan Blekinge få större attraktionskraft genom samverkan med Visit Sweden? Under torsdagen träffade bolagets vd Susanne Andersson representanter från besöksnäringen på Visit Blekinges lunchmöte på Eriksberg Hotell & Safaripark.
På fredag genomför en mängd välkända kockar, krögare och konditorer ett gemensamt initiativ. Syftet är att samla in pengar till svenska Vaccine Forward, som arbetar för att donera vaccin till länder som inte har råd att vaccinera sin befolkning. Bland kockarna och krögarna ser vi namn som Jennie Walldén, Erik Videgård, Daniel Roos, Niklas Ekstedt, Tareq Taylor och Mat-Tina.

Under torsdagskvällen 28 oktober delades det nyinstiftade priset Guldvingen ut för första gången. Vinnare i Årets besöksnäringsföretag är Skedvi Bröd och Årets bästa arbetsgivare inom besöksnäringen är Kläppen Ski Resort.
Hållbarhet i olika aspekter var den röda tråden när Dalarnas besöksnäring samlades för de årliga branschdagarna Up to Date i Rättvik. Visit Dalarna fick dessutom vara med och inviga nya Rättvik Arena, innan programmet fortsatte med en mängd namnkunniga profiler på scen. Samverkan och innovation var orden för dagen, liksom den bästa vägen mot en hållbar besöksnäring.


 

Representerar du ett företag som har Restaurangbransch eller Besöksnäring som samarbetspartner?


Tipsa oss på kontakt@restaurangbransch.se så är chansen stor att vi tar med det i våra Branschnyheter eller vill skriva om det.Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page