top of page
Prenumerera på Restaurangbransch.se's Nyhetsbrev

Tack för att du prenumererar!

Branschnyheter vecka 46

Några utvalda Branschrelaterade nyheter från Restaurangbransch och Besöksnäring vecka 46.


Visit Dalarna växlar upp för att bli en starkare outdoordestination I dagarna samlades några av Dalarnas aktörer inom outdoorupplevelser för den första upplagan av Visit Dalarna Outdoor Camp. Syftet var att kickstarta arbetet med att stärka Dalarnas position som en av norra Europas starkaste outdoordestinationer.


Ginboom i Sverige OCH på Spritmuseum! Den svenska ginboomen är ett faktum. Idag finns det över 60 hantverksproducenter av gin i hela landet och svensk gin gör succé över hela världen. I Spritmuseums nya utställning GIN får besökaren följa med på en resa genom ginens svenska historia, och möta Sveriges ginproducenter.


Möt Vår Gårds nya köksmästare - klassisk med en tvist Med ett förflutet som kock på Ulriksdals Värdshus, The Flying Elk och senast Stadsmissionen ligger nästa utmaning inom hotell och konferensvärlden. Den hängivna AIK supporten och nyblivna trebarnspappan Magnus Karlsson är ny köksmästare på Vår Gård i Saltsjöbaden.


Sara Lantz till rollen som Head of Price & Distribution på Holiday Club Åre Sara Lantz rekryteras till rollen som Head of Price & Distribution. Sara har lång och bred erfarenhet från flera positioner inom revenue management hos Nordic Choice Hotels. Hon kommer i sin nya roll ansvara för både online som offline försäljning och tillträder sin tjänst den 6;e december.


Fredrik Juhlin är ny köksmästare på Ulfsunda Slott Fredrik Juhlin har tillträtt som ny köksmästare på Ulfsunda Slott. Köket på Ulfsunda Slott jobbar med inspiration från skog och eld och använder råvaror i säsong för att skapa moderna rätter där vinet i allmänhet – och champagnen i synnerhet – är en stor del av smakupplevelsen.


Hesselby Slott rekryterar från Moment Group För att ytterligare höja service- och upplevelsenivån på Hesselby Slott har man rekryterat Victoria Larsson som ny Destination Director. Hon kommer senast från Moment Group, en av de ledande aktörerna inom underhållningsindustrin i Skandinavien.


Suusify anställer Desiré Kjellberg för att ta ett helhetsgrepp kring lönsamheten med hotellägarna Den första oktober tillträdde Desiré Kjellberg som Member Director för nystartade Suusify. Med data som grund kommer hon att använda sin långa branscherfarenhet för att arbeta nära hotellägarna med syftet att öka hotellens lönsamhet.Matupplevelser och digital utveckling på Sabis nya bistro-koncept I fastighetsbolaget Fabeges nya kontorskomplex i Råsunda, driver mat- och serviceföretaget Sabis lunchrestaurang för hyresgäster och allmänhet. Nu lanserar de sitt nya koncept Bistro Sabis där man vill erbjuda en bättre matupplevelse än den mer klassiska företagsrestaurangen. Konceptet kombinerar kvalitet och mattradition med ny teknik där målet är att möta den moderna lunchgästen på bästa sätt.


Med energi och mod axlar säljproffset rollen som ny Hotelldirektör för Clarion Hotel Amaranten Fredrik Elfgren tillträder i december som ny hotelldirektör för Clarion Hotel Amaranten på Kungsholmen.

 

Representerar du ett företag som har Restaurangbransch eller Besöksnäring som samarbetspartner? Tipsa oss på kontakt@restaurangbransch.se så är chansen stor att vi tar med det i våra Branschnyheter eller vill skriva om det.

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page