top of page
Prenumerera på Restaurangbransch.se's Nyhetsbrev

Tack för att du prenumererar!

  • Skribentens bildRestaurangbransch.se

Branschnyheter vecka 46

Några utvalda Branschrelaterade nyheter från Restaurangbransch och Besöksnäring vecka 46.


Visit Dalarna växlar upp för att bli en starkare outdoordestination I dagarna samlades några av Dalarnas aktörer inom outdoorupplevelser för den första upplagan av Visit Dalarna Outdoor Camp. Syftet var att kickstarta arbetet med att stärka Dalarnas position som en av norra Europas starkaste outdoordestinationer.


Ginboom i Sverige OCH på Spritmuseum! Den svenska ginboomen är ett faktum. Idag finns det över 60 hantverksproducenter av gin i hela landet och svensk gin gör succé över hela världen. I Spritmuseums nya utställning GIN får besökaren följa med på en resa genom ginens svenska historia, och möta Sveriges ginproducenter.


Möt Vår Gårds nya köksmästare - klassisk med en tvist Med ett förflutet som kock på Ulriksdals Värdshus, The Flying Elk och senast Stadsmissionen ligger nästa utmaning inom hotell och konferensvärlden. Den hängivna AIK supporten och nyblivna trebarnspappan Magnus Karlsson är ny köksmästare på Vår Gård i Saltsjöbaden.


Sara Lantz till rollen som Head of Price & Distribution på Holiday Club Åre Sara Lantz rekryteras till rollen som Head of Price & Distribution. Sara har lång och bred erfarenhet från flera positioner inom revenue management hos Nordic Choice Hotels. Hon kommer i sin nya roll ansvara för både online som offline försäljning och tillträder sin tjänst den 6;e december.


Fredrik Juhlin är ny köksmästare på Ulfsunda Slott Fredrik Juhlin har tillträtt som ny köksmästare på Ulfsunda Slott. Köket på Ulfsunda