top of page
Prenumerera på Restaurangbransch.se's Nyhetsbrev

Tack för att du prenumererar!

Gigleer: Optimerad Bemanning för Restaurangbransch och Besöksnäring

Uppdaterat: 25 sep. 2023

Är du som arbetsgivare trött på den traditionellt kostsamma, tidskrävande och inte alltid så framgångsrika rekryteringsprocessen? Drömmer du om att hitta personal kostnadseffektivt och enklare när behovet uppstår utan att behöva vända dig till dyra bemanningsföretag? Skulle du vilja ha möjligheten att bygga upp din egen arbetspool med både befintligt team och extrapersonal som matchar dina egna satta mål och bemanningsbehov?


Och är du som arbetstagare trött på att inte få rättvisa villkor och möjligheten att integrera på arbetsmarknaden när du söker jobb och extragig inom restaurangbranschen? Drömmer du om friheten att själv kunna välja var, när och hur du vill arbeta inom servicebranschen?


Är svaret ”ja” på någon av frågorna ovan, så är sannolikheten stor att Gigleer är den rätta lösningen för det du söker.


Upplysning från GastroMedia Group: Betalt samarbete med Gigleer


Restaurangchef och Krögaren Kim Holmberg tillsammans med arbetssökande "giggaren" Victoria Bercall är båda nöjda med funtionalitet och transperansen i Gigleer's App.

Kim Holmberg, Restaurangchef och Krögare på Restaurang Tabla, Världskulturmuséet i Göteborg och Victoria Berrcal, användare och arbetssökande i Gigleer-Appen


Framtidens Rekryteringstjänst för Restaurangbranschen och Besöksnäringen


Gigleer är framtidens rekryteringsverktyg som är skräddarsytt för den nya arbetsmarknaden och kommande generationer av branschmänniskor. Rekryteringsverktyget är utvecklat av krögare för krögare vilket innebär att det även är optimerat för dig som företagare inom Restaurangbransch och Besöksnäring; ett effktivt verktyg skapat för dina unika förutsättningar, personalbudget och bemanningsbehov.


På bara drygt ett år har Gigleer blivit en av Sveriges största arbetspooler inom restaurang- och servicebranschen med över 25 000 arbetssökande i de flesta städer och orter runt om i landet.


Varför Gigleer är ett Bemanning och Rekryteringsverktyg som övertygar


Fördelarna med Gigleer för dig som arbetsgivare och arbetstagare är långt fler och mer fördelaktiga än det som många av de befintliga bemanningsbolagen erbjuder. Det är just därför bemanning genom Gigleer's App blir högintressant för krögare och företag inom Restaurangbranschen men också för de som aktivt söker extrajobb eller en ny tjänst.


Här är några av alla fördelar med Gigleer vi hittat:

  • Ett kostnadseffektivt och enkelt rekryteringsverktyg: Inga dyra, bindande avtal eller kostnader. Det är alltid kostnadsfritt att lägga upp ett eller flera gig som arbetsgivare och självklart är det gratis för dig som arbetar i branschen att använda.

  • Ökad transparens mellan arbetsgivare och arbetstagare: Gigleer har skapat en transparent och användarvänlig plattform där du som arbetsgivare kan hitta och kommunicera direkt med potentiella kandidater. Som användare kan du direkt i appen välja med vem, när och hur du vill arbeta.

  • Minskad administration: Både arbetsgivare och arbetstagare får tillgång till fullständiga anställningsavtal som genereras i appen och mailas ut direkt. Detta skapar en tydlig och professionell arbetsrelation. Gigleer hanterar sedan det administrativa arbetet åt dig, vilket sparar både tid och resurser. Restaurangägaren får istället en enkel faktura för de utförda tjänsterna och arbetstagaren kan få betalt direkt efter utfört arbete när du bemannar med Gigleer.

  • Schyssta villkor som gynnar båda parter: Genom att erbjuda direktbetalning efter avslutat pass kan du göra ditt företag mer attraktivt för potentiella arbetstagare och samtidigt visa att du värdesätter ett väl utfört jobb. Och du som arbetstagare får en snabb och smidig ersättning efter ett avslutat gig.

  • Möjlighet att hjälpa långtidsarbetslösa: Genom Gigleer kan du erbjuda arbetsmöjligheter till långtidsarbetslösa och hjälpa dem att komma tillbaka in i arbetslivet igen.

  • Integration av invandrare/nyanlända: Gigleer erbjuder rättvisa arbetsvillkor och ger möjligheten för invandrare och nyanlända att snabbare integrera sig på en ny arbetsmarknad.

  • Testa och hitta din nya stjärna: Gigleer ger dig möjlighet att prova olika kandidater för att hitta den bästa matchningen för din verksamhet.

  • Flexibiliteten när allt ”skiter sig”: Gigleer ger dig också möjlighet att snabbt och enkelt ta in extra personal när behovet uppstår, till exempel vid personalbrist eller sjukdom.

  • Skapa din egen arbetspool: En stor fördel med Gigleer är att du som företagare kan skapa din egen arbetspool med både befintligt team och extra personal. Detta underlättar kommunikationen och gör det enkelt att tillsätta pass efter behov.

  • Du är ditt eget ”bemanningsföretag”: Genom att använda Gigleer kan du eliminera de höga kostnaderna och osäkerheten som kan följa med att anlita ett Bemanningsföretag. Helt tvärtom så innebär appens transparens att både arbetsgivare och arbetstagare har lättare att hitta en rätt matchning då båda parter kan betygsätta varandras insatser. Det gör det attraktivt att göra ett grymt bra jobb och vara en schysst arbetsgivare, vilket i längden säkerställer att de du anlitar för gig eller ställena du väljer att arbeta på lever upp till dina förväntningar och kvalitetskrav. Win-win-win.


Med den moderna bemannings- och rekryteringsappen från Gigleer kan du både som arbetsgivare och arbetssökande mötas genom framtidens sätt att arbeta. Optimerad bemanning skapad för krögare av krögare.

Kim Holmberg på Restaurang Tabla har använt Gigleer sedan starten i april 2022. Sedan dess har han haft runt 15 ”giggare”; många arbetar extra kvällar eller under helger. En av dessa ”giggare” blev fastanställd efter några arbetspass.


Fördelen med Gigleer som Kim ser det är att han har skapat sin egen unika workpool i appen; både med den fast anställda personalen och extrapersonal. Han når samtliga snabbt och smidigt när ett behov av personal uppstår och den som svarar först får oftast passet; en enorm fördel som underlättar den dagliga driften och spar tid!

 

Bemanning med Gigleer: Appen som ger dig som krögare och restaurangägare såväl som arbetssökande många fördelar. Ett modernt Bemannings- och Rekryteringsverktyg för kommande generationer inom Restaurangbransch och Besöksnäring.

Om du är nyfiken på ett modernt Bemannings- och Rekryteringsverktyg kan du redan nu prova Gigleer och uppleva fördelarna själv.


Besök Gigleer’s hemsida på Gigleer.com för att komma igång. Företagets support finns tillgängliga både genom en chattfunktion på hemsidan, genom mail; support@gigleer.com, alternativt på telefon 0770-177081 om du har frågor eller behöver en mer utförlig presentation för att ta reda på om bemanningsverktyget som Gigleer skapat är en perfekt match för din verksamhet.


Här är några artiklar för att du bla ska få en djupare inblick i hur Gigleer’s app kan hjälpa att effektivt förenkla rekryteringsprocessen och skapa mer lönsamhet för företag inom Restaurangbransch och Besöksnäring samtidigt som det ger arbetstagaren en större frihet med ”work – life balance”, rättvisa villkor och karriärmöjligheter:


"Succé för smidig bemanning via appen Gigleer" (Tidningen Hotell & Restaurang)


247 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page