top of page
Prenumerera på Restaurangbransch.se's Nyhetsbrev

Tack för att du prenumererar!

Starta Food Truck: Ny hemsida av GastroMedia Group

Uppdaterat: 10 sep. 2023

Under 2023 har GastroMedia Group Sweden AB ambitionen att lansera flertalet nischade hemsidor med anknytning till Restaurangbransch och Besöksnäring. Den första som går live är en given destination för dig som vill planera, investera, starta, köpa, hyra eller leasa, marknadsföra, driva och utveckla en egen Food Truck i Sverige.


Ny hemsida från GastroMedia Group Sweden AB: Starta Food Truck

Starta Food Truck i Sverige


Har du Food Truck-drömmar om nätterna? Eller vill du utöka din restaurangverksamhet med ett mobilt kök; en food truck eller matvagn? Är du en driven entreprenör i Street Food-branschen? Eller är du redan igång och behöver inspiration, tips och råd på resan med din food truck?


Oavsett var du befinner dig på resan med drömmen om en framgångsrik Food Truck så är minst ett besök givet på vår nya Food Truck-site.


Med omfattande Food Truck Guider kommer hemsidan täcka in allt du behöver veta för att starta en food truck i Sverige.


Allt från att skapa en grym affärs- och marknadsplan i planeringsstadiet till vad du behöver tänka på för att välja en food truck som passar din unika idé och få alla nödvändiga tillstånd och licenser för att köra igång.


Men det är inte allt. När du väl är igång kommer det garanterat dyka upp vägbulor och ibland kommer vägen kännas ovanligt lång.


Då kommer du också hitta mängder med tips, råd och inspiration på hemsidan för att ta ditt Food Truck-koncept till nästa nivå.


Kort sagt; på hemsidan kommer du hitta allt om att planera, starta, driva och utveckla en Food Truck i Sverige - allt samlat på ett ställe - för att du ska slippa återvändsgränder!


Starta Food Truck och GastroMedia Group Sweden AB


Planerat lanseringsdatum: 2023-07-01


Ps/ Vi har lite kvar att snickra ihop men prenumerera gärna så missar du inte när hemsidan går live! Du hittar en landningssida på url'en ovan!/ Ds


Här startar drömmen om en Food Truck! På GastroMedia Group Sweden AB's nya hemsida Starta Food Truck kommer du hitta allt du behöver veta för att starta, driva och utveckla en Food Truck i Sverige.

 

Med den nylanserade sidan Restaurangtjänster får företag med kunder inom Restaurangbransch och Besöksnäring en marknadsplats att presentera sina produkter, tjänster och service - samtidigt som branscherna hittar verktyg och lösningar på att driva sina verksamheter mer framgångsrikt.


123 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page