top of page
  • Restaurangbransch.se

Guide till Restaurangbranschens Bästa Kassasystem

Uppdaterat: 18 jan.

Ska du köpa ett kassasystem för din restaurang? Vilket kassasystem är bäst anpassat efter ditt restaurangkoncept? Du är inte den enda som frågat dig "vilket kassasystem ska jag välja?"


Att välja ett kassasystem till restaurang kan vara en utmaning. Därför kontaktade Restaurangbransch.se marknadens ledande aktörer på kassasystem och skrev en jämförelseguide för restaurangkassasystem.


I vår kassasystemguide kan du hitta en leverantör av kassasystem för restauranger, men också skräddarsydda kassasystem för café, hotell, butik och företag inom besöksnäring. Kassasystemguiden ger dig information om de bästa kassasystemen idag för restaurang med en rad olika kassalösningar och kassafunktioner.


Kassasystem med självbetjäningskassor som bordsbeställning, onlinebeställning, kassasystem för iPad, App-kassasystem, fullt optimerade kassasystem med olika betalningslösningar, kassasystem med integrerad fakturering, försäljningsrapporter, inventering, personalliggare och mycket, mycket mer - allt för att underlätta ditt beslut i valet av det bästa kassasystemet för din restaurang.


Innehåll: "Guide till Restaurangbranschens bästa Kassasystem"


Notera: Detta blogginlägg är inte sponsrat av kassasystemföretagen. Listan ovan är ingen rangordning, utan ordningen utgår från när Restaurangbransch.se fick in svar och material från Kassasystemsleverantörerna. Restaurangbransch.se gick ut med förfrågningar om gratis deltagande i detta blogginlägg till 14 leverantörer av kassasystem; varav de första 6 ovan valde att vara med direkt. Efter detta har blogginlägget uppdaterats när nya kassasystem och leverantörer kontaktat oss och vill vara med i Guiden över Restaurangbranschens bästa Kassasystem.


OBS! Texterna under respektive rubrik nedan kommer från respektive leverantör av kassasystem.


Saknar du ett Kassasystem?

Vill du att ert kassasystem ska vara med i Kassasystem Guiden?

Tveka inte att kontakta Restaurangbransch.se!


Blogginlägget innehåller Affiliate-länkar; bla från Adrecord. Att klicka på en Affiliatelänk eller köpa något via en, kostar dig inget extra. Däremot får Restaurangbransch.se en liten ersättning för att vi hjälpt företaget med en försäljning eller dylikt. Ersättning går till kostnader för hemsida, årliga registreringsavgifter etc och är en hjälp att bibehålla hemsidan levande. Tack!

 

Kassacentralen - Kassasystem för din Restaurang

Kassacentralen - egenutvecklad programvara för kassa


TruePOS

TruePOS är vår egenutvecklade programvara för kassasystem med ett av marknadens mest användarvänliga gränssnitt. Kassorna kommer med en lätthanterlig touchskärm och tydlig kunddisplay. Vi anpassar systemet för att passa just er och har skräddarsydda funktioner för olika branscher och storlek på verksamheter. Dessutom hanterar vi självbetjäningskassor.


– Rapportapp som visar försäljning

– Fakturering direkt från kassan, samfakturering för återkommande kunder

– Digitala kvitton

– Integration med bokföringssystem & personalliggare

– Automatiska dagsrapporter till bokföring


Kundskärm

En skärm på kassans baksida visar tydligt inslaget belopp. Vid betalning med Swish visas en QR-kod som är enkel för kunden att skanna, istället för att skriva in nummer och belopp manuellt. Displayen kan även användas till bildspel och film med erbjudanden eller produktbilder.


Support & Garanti

Vi erbjuder support och assistans på hela betalsystemet under hela avtalstiden. Tillsammans med full garanti, löpande mjukvaruuppdateringar, nya funktioner och back-up ger vi er en trygghet och försäkran mot oväntade kostnader.


Kassacentralen har ett egenutvecklat kassasystem för restauranger.

TruePAY

För att kassaupplevelsen ska fungera så smidigt som möjligt har vi våra egna kortterminaler som kan användas till TruePOS. Att ha samma leverantör till kortterminalen som till kassan innebär en enda support som hjälper till med båda delar. Vi erbjuder även en trådlös allt-i-ett-terminal för både beställning och betalning i en och samma enhet med automatiska bongar till kök och bar. På så vis kan gästen beställa och betala direkt vid bordet och slippa köa.


TrueAPP från Kassacentralen underlättar för dina restauranggäster.

TrueAPP

Spara tid genom att låta gästerna lägga sin egen beställning och betala i förväg, så att er personal kan fokusera på maten! Vi utvecklar vi en webbapp för onlinebeställningar som kan länkas från er hemsida. Vil ni ha mobila bordsbeställningar fixar vi QR-koder till alla bord. Gästerna beställer med mobilen via er beställningssida och betalar enkelt med kort eller swish. Bongen kommer in i kök eller bar och all försäljning registreras automatiskt i kassasystemet.


Kontakta Kassacentralen:

Hemsida: www.kassacentralen.se

Mail: info@kassacentralen.se

Facebook: www.facebook.com/Kassacentralen

Instagram: www.instagram.com/kassacentralen/

LinkedIn: www.linkedin.com/company/kassacentralen/


 

Affiliatelänk till Alla Bolag från Adrecord


 

Trivecs kassasystem kan skräddarsys efter din restaurangs verksamhet.

Trivec - skräddarsydda kassasystem och betallösningar


Om Trivec

Trivec är en ledande leverantör av kassasystem för restaurang, bar och hotell, med över 8000 kunder. Våra lösningar förenklar och optimerar betalningen samt underlättar styrningen av verksamheten.


Trivecs kassasystem

Du får ett kassasystem som skräddarsys efter dina behov. Vi programmerar kassalösningen och kommer ut till dig och installerar systemet samt utbildar personalen. Du har en personlig kontaktperson och kan enkelt växa med lösningen och addera nya tjänster allteftersom verksamheten växer. Vi erbjuder 24/7 support med branschkunnig personal. Kassasystemet har många värdefulla funktioner som dagliga försäljningsrapporter, mini-lager på artiklar, enkelt att göra kassaavslut, minimal administration med integrationer till ekonomi- och personalsystem samt lager