top of page
Prenumerera på Restaurangbransch.se's Nyhetsbrev

Tack för att du prenumererar!

  • Skribentens bildRestaurangbransch.se

Guide till Restaurangbranschens Bästa Kassasystem

Uppdaterat: 30 maj

Ska du köpa ett kassasystem för din restaurang? Vilket kassasystem är bäst anpassat efter ditt restaurangkoncept? Du är inte den enda som frågat dig "vilket kassasystem ska jag välja?" Att välja ett kassasystem till restaurang kan vara en utmaning. Därför kontaktade Restaurangbransch.se marknadens ledande aktörer på kassasystem och skrev en jämförelseguide för restaurangkassasystem.


I vår kassasystemguide kan du hitta en leverantör av kassasystem för restauranger, men också skräddarsydda kassasystem för café, hotell, butik och företag inom besöksnäring. Kassasystemguiden ger dig information om de bästa kassasystemen idag för restaurang med en rad olika kassalösningar och kassafunktioner.


Kassasystem med självbetjäningskassor som bordsbeställning, onlinebeställning, kassasystem för iPad, App-kassasystem, fullt optimerade kassasystem med olika betalningslösningar, kassasystem med integrerad fakturering, försäljningsrapporter, inventering, personalliggare och mycket, mycket mer - allt för att underlätta ditt beslut i valet av det bästa kassasystemet för din restaurang.


Innehåll: "Guide till Restaurangbranschens bästa Kassasystem"