• Restaurangbransch.se

Guide till Restaurangbranschens Bästa Kassasystem

Uppdaterat: 9 juni

Ska du köpa ett kassasystem för din restaurang? Vilket kassasystem är bäst anpassat efter ditt restaurangkoncept? Du är inte den enda som frågat dig "vilket kassasystem ska jag välja?"


Att välja ett kassasystem till din restaurang kan vara en utmaning. Därför kontaktade Restaurangbransch.se marknadens ledande aktörer på kassasystem och skrev en jämförelseguide för restaurangkassasystem.


I vår kassasystemguide kan du hitta en leverantör av kassasystem för restauranger, men också skräddarsydda kassasystem för café, hotell, butik och företag inom besöksnäring. Kassasystemguiden ger dig information om de bästa kassasystemen idag för restaurang med en rad olika kassalösningar och kassafunktioner.


Kassasystem med självbetjäningskassor som bordsbeställning, onlinebeställning, kassasystem för iPad, App-kassasystem, fullt optimerade kassasystem med olika betalningslösningar, kassasystem med integrerad fakturering, försäljningsrapporter, inventering, personalliggare och mycket, mycket mer - allt för att underlätta ditt beslut i valet av kassasystem.


Innehåll: "Guide till Restaurangbranschens bästa Kassasystem"


Notera: Detta blogginlägg är inte sponsrat av kassasystemföretagen. Listan ovan är ingen rangordning, utan ordningen utgår från när Restaurangbransch.se fick in svar och material från Kassasystemsleverantörerna. Restaurangbransch.se gick ut med förfrågningar om gratis deltagande i detta blogginlägg till 14 leverantörer av kassasystem; varav de första 6 ovan valde att vara med direkt. Efter detta har blogginlägget uppdaterats när nya kassasystem och leverantörer kontaktat oss och vill vara med i Guiden över Restaurangbranschens bästa Kassasystem.


OBS! Texterna under respektive rubrik nedan kommer från respektive leverantör av kassasystem.


Saknar du ett Kassasystem?

Vill du att ert kassasystem ska vara med i Kassasystem Guiden?

Tveka inte att kontakta Restaurangbransch.se!


Blogginlägget innehåller Affiliate-länkar; bla från Adrecord. Att klicka på en Affiliatelänk eller köpa något via en, kostar dig inget extra. Däremot får Restaurangbransch.se en liten ersättning för att vi hjälpt företaget med en försäljning eller dylikt. Ersättning går till kostnader för hemsida, årliga registreringsavgifter etc och är en hjälp att bibehålla hemsidan levande. Tack!

 


Kassacentralen - egenutvecklad programvara för kassa


TruePOS

TruePOS är vår egenutvecklade programvara för kassasystem med ett av marknadens mest användarvänliga gränssnitt. Kassorna kommer med en lätthanterlig touchskärm och tydlig kunddisplay. Vi anpassar systemet för att passa just er och har skräddarsydda funktioner för olika branscher och storlek på verksamheter. Dessutom hanterar vi självbetjäningskassor.


– Rapportapp som visar försäljning

– Fakturering direkt från kassan, samfakturering för återkommande kunder

– Digitala kvitton

– Integration med bokföringssystem & personalliggare

– Automatiska dagsrapporter till bokföring


Kundskärm

En skärm på kassans baksida visar tydligt inslaget belopp. Vid betalning med Swish visas en QR-kod som är enkel för kunden att skanna, istället för att skriva in nummer och belopp manuellt. Displayen kan även användas till bildspel och film med erbjudanden eller produktbilder.


Support & Garanti

Vi erbjuder support och assistans på hela betalsystemet under hela avtalstiden. Tillsammans med full garanti, löpande mjukvaruuppdateringar, nya funktioner och back-up ger vi er en trygghet och försäkran mot oväntade kostnader.TruePAY

För att kassaupplevelsen ska fungera så smidigt som möjligt har vi våra egna kortterminaler som kan användas till TruePOS. Att ha samma leverantör till kortterminalen som till kassan innebär en enda support som hjälper till med båda delar. Vi erbjuder även en trådlös allt-i-ett-terminal för både beställning och betalning i en och samma enhet med automatiska bongar till kök och bar. På så vis kan gästen beställa och betala direkt vid bordet och slippa köa.TrueAPP

Spara tid genom att låta gästerna lägga sin egen beställning och betala i förväg, så att er personal kan fokusera på maten! Vi utvecklar vi en webbapp för onlinebeställningar som kan länkas från er hemsida. Vil ni ha mobila bordsbeställningar fixar vi QR-koder till alla bord. Gästerna beställer med mobilen via er beställningssida och betalar enkelt med kort eller swish. Bongen kommer in i kök eller bar och all försäljning registreras automatiskt i kassasystemet.


Kontakta Kassacentralen:

Hemsida: www.kassacentralen.se

Mail: info@kassacentralen.se

Facebook: www.facebook.com/Kassacentralen

Instagram: www.instagram.com/kassacentralen/

LinkedIn: www.linkedin.com/company/kassacentralen/


 

Affiliatelänk till Alla Bolag från Adrecord


 


Trivec - skräddarsydda kassasystem och betallösningar


Om Trivec

Trivec är en ledande leverantör av kassasystem för restaurang, bar och hotell, med över 8000 kunder. Våra lösningar förenklar och optimerar betalningen samt underlättar styrningen av verksamheten.


Trivecs kassasystem

Du får ett kassasystem som skräddarsys efter dina behov. Vi programmerar kassalösningen och kommer ut till dig och installerar systemet samt utbildar personalen. Du har en personlig kontaktperson och kan enkelt växa med lösningen och addera nya tjänster allteftersom verksamheten växer. Vi erbjuder 24/7 support med branschkunnig personal. Kassasystemet har många värdefulla funktioner som dagliga försäljningsrapporter, mini-lager på artiklar, enkelt att göra kassaavslut, minimal administration med integrationer till ekonomi- och personalsystem samt lagersystem. Du kan även integrera kassasystemet till hotellsystem, presentkort osv.


MyTrivec – få relevant data från din restaurang

Med vår webbtjänst MyTrivec får du tillgång till all information som är relevant för din restaurang. Här kan du se försäljningssiffror i realtid och enkelt skapa och få anpassade rapporter. Oavsett var du befinner dig kommer du att ha full kontroll över din restaurang.Trivec Buddy – mobil beställning och betalning

Med Trivec Buddy kan dina gäster beställa och betala med sin mobiltelefon (Swish, kort, Apple och Google Pay). Det ökar servicen gentemot dina kunder då de inte behöver vänta på att få beställa eller betala. Beställningarna görs direkt i telefonen genom att skanna en QR-kod och din gäst behöver varken registrera ett konto eller betalkort i förväg.Trivec Handy – mobil bordsbeställning för serveringspersonalen

Trivec Handy gör det möjligt för personalen att ta upp en beställning och skicka beställningen direkt till baren och köket. Det minimerar tiden du spenderar på att springa fram och tillbaka mellan borden och kassasystemet för att ”bonga” in ordern. Trivec Handy är integrerat med Trivec kassasystem vilket innebär minimal administration.


Vi erbjuder även kortterminaler, sjävbetjäningskiosk, digitala köksskärmar samt dryckessystem.


Kontakta Trivec:

Hemsida: https://www.trivec.se/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/trivec/

Facebook: https://www.facebook.com/trivecgroup

Instagram: https://www.instagram.com/trivec/


 


heynow - molnbaserat kassasystem med mobilbeställning


heynow är den enda leverantören som på riktigt lyckats kombinerar kraften i ett molnbaserat kassasystem tillsammans med QR-kod - mobilbeställning och betalning oavsett om gästen är på eller utanför restaurangen.


heynow kassasystem möjliggör förutom ”klassisk” restaurangdrift också ett helt unikt sätt att driva restaurang på, där öppna notor sömlöst integrerar med gästens telefon för merförsäljning och betalning oavsett om gästen på egen hand skickat sin beställning eller om den är manuellt bongad via service, vilket ger en unik gästupplevelse och en mer lättarbetad restaurang. heynow utlovar 100% nöjd kundgaranti samt ökad lönsamhet från dag ett.


Kontakta heynow:

Hemsida: https;//www.heynow.ai

Kontakt, boka möte/ demo: Nicklas Gottrup, nicklas.gottrup@heynow.ai, 0707998184

Facebook: https://www.facebook.com/heynow.ab

Instagram: https://www.instagram.com/heynow.ai


 

Affiliatelänk till One från Adrecord


 


Purspot - betallösningar för alla typer av säljkanaler


Mobil Online Order

Dina kunder beställer och betalar med mobilen utan att ladda ner en app eller registrering. Kunderna kan handla snabbare och oftare, samtidigt som du får en effektivare personal, produktion och leverans. Tryggt, smidigt och smittsäkert.MINI Kassasystem – Ett bärbart allt-i-ett kassasystem

Du får allt du behöver i en enda hårdvara, med inbyggt kassasystem i betalterminalen. Du kan ta emot beställningar och betalning där kunderna är. Flexibelt, mobilt och effektivt.MAXI Kassasystem – Ett flexibelt och fullfjädrat kassasystem

Tack vare ett brett utbud av funktioner är MAXI kassasystem en perfekt kassa för restauranger, caféer och nattklubbar. Bred plattform med många integrationer som uppfyller dina behov


Självklart är alla Purspots produkter integrerade med varandra.


Intervju med stjärnkocken Jonas Svensson om Purspot


Kontakta Purspot:

Hemsida: https://www.purspot.com/

Kontakt: sales@purspot.com, 010-7220290

Instagram: https://www.instagram.com/purspot.sverige/

Facebook: https://www.facebook.com/purspot

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/purspot


 


Onslip - molnbaserat kassasystem som helhetslösning


Onslips molnbaserade kassasystem är en helhetslösning för restauranger och caféer som vill jobba smart och effektivt. Vi kopplar ihop digitala tjänster och betallösningar med din kassa för smartare företagande och enklare administration. Onslips unika plattform kopplar ihop administration, ekonomi, försäljning och personalhantering direkt till ditt system.Sedan 2013 har Onslip utvecklat ett kassasystem byggt på en molnbaserad plattform, vilket möjliggör kontinuerliga uppdateringar och ett system som skalar i takt med att din verksamhet växer. Med molnbaserad teknik kommer du åt ditt webbaserade backoffice vart du än befinner dig via din laptop. I ditt backoffice kan du hantera knapp- & bordskartor, rapporter, marginaler, priser, anställda m.m.


Onslips växande plattform utvecklas ständigt med nya kostnadsfria uppdateringar och partnertjänster som ansluter sig till plattformen.

  • Digital bokföring genom Visma, Fortnox och Björn Lundén

  • Restaurangapp genom WEIQ

  • Avancerad statistik via Zoined

  • Mobila betalningar med Swish och Passbuy

  • Bokningssystem via Funbutler

  • Personalhantering via Personalkollen

  • Digitala bongar via OrderExtender


“Det finns många lösningar på marknaden men Onslip kändes mest i framkant och kunde erbjuda ett kassasystem som gör det enkelt och effektivt att jobba digitalt. Både jag och personalen har snabbt lärt oss att använda ett smart system som täcker alla våra behov.”

Michel Karam, Il BicchiereOavsett om du driver restaurang, hotell eller nöjescenter så erbjuder vi digitala lösningar som passar hela din verksamhet. Via professionell rådgivning och snabb återkoppling skräddarsyr vi en unik helhetslösning just för dig. Vi ser till att du får ett komplett paket som täcker dina kassa-, betal-, och digitala behov. Vi ser även till att du kommer igång på bästa möjliga sätt med vår uppskattade kom igång hjälp och om du har några frågor har du självklart tillgång till kostnadsfri support.

Onslip förenklar administration, skapar tydlig mätbarhet, effektiviserar försäljning och ökar lönsamheten för att du ska få mer tid åt att driva en framgångsrik verksamhet.


Kontakta Onslip:

Hemsida: https://www.onslip.com

Facebook: https://www.facebook.com/Onslip


 

Affiliatelänk till Fristad från Adrecord


 


Caspeco - helhetslösning som skapar kraftfulla synergier


Caspeco 360 är ett komplett system för Dig som driver en mindre restauranger eller en större kedja. Vår plattform innehåller allt ifrån Bokning, Kassa, Personal och Analys men du kan givetvis köpa delar av helheten och enbart välja det som passar Din verksamhet bäst just nu.


En av delarna är ett modernt molnbaserat kassasystem, anpassat efter din verksamhet, inte tvärtom. Caspecos plattform för betalning innehåller intelligent funktionalitet som är nödvändig för att uppfylla samhällets moderna krav: onlineorder via app, webb eller QR-kod, expresskassa, hantering av deliverykanaler direkt in i kassan och vidare till bokföringen.


Caspecos system är alltid molnbaserade och inte beroende av dyr hårdvara. Kassan är en iPad som är välkänt och enkelt, vem som helst kan använda den. Det passar både den lite enkla verksamheten men har samtidigt kraftfulla konfigurationsmöjligheter för den komplexa verksamheten.Eftersom Caspeco tillhandahåller en helhetslösning skapas kraftfulla synergier eftersom alla system pratar och delar information med varandra. Bokningssystemet flyttas över till kassan som gör att du kan ta del av informationen direkt i kassan och bonga vidare till köket när det är dags för beställning. Gästen kan betala i förskott, på plats i kassan eller bli fakturerad i efterhand. Personalsystemet förstår hur många ni behöver i driften baserat på försäljningsdata och ger förslag på egna prognoser utifrån AI.Det är inte ovanligt att drifta fler restauranger samtidigt och därmed finns en koncern-funktionalitet som gör att du kan välja om systemet ska styras centralt eller lokalt. Vilket betyder att alla artiklar, menyer, bokförings-inställningar etc korrigeras en gång. I slutet av dagen analyserar Du försäljning och andra nyckeltal enkelt Caspeco Analys.


Utöver detta erbjuds självklart en lång lista med smarta funktionaliteter, däribland: enkel och kraftfull notadelning, virtuella presentkort, orderskärm, KDS, digitala kvitton etc. Caspecos system utvecklas för krögare av krögare, som förstår exakt vilka funktioner som behövs idag och i morgon.


Kontakta Caspeco:

Hemsida: https://www.caspeco.se/

Kontakt: info@caspeco.se, 018- 10 00 18

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/caspeco/

Instagram: https://www.instagram.com/caspeco/

Facebook: https://m.facebook.com/Caspeco/

 

Affiliatelänk till Go Dream från Adrecord


 


OPEN – smarta funktioner och tillval efter önskemål


OPEN är nordens ledande leverantör av kompletta kassasystem och betallösningar.