top of page
Prenumerera på Restaurangbransch.se's Nyhetsbrev

Tack för att du prenumererar!

  • Skribentens bildRestaurangSEO.se

Purspots smarta betallösning en Game Changer för Miss Voon Top Floor

Uppdaterat: 7 dec. 2021

I somras digitaliserade restaurangkedjan Miss Voon Top Floor sin verksamhet med hjälp av Purspots smarta betallösningar. Det svenska fintech-bolagets tjänst Mobil Online Order gör att kunderna både kan beställa och betala via sina mobiler. Som ett komplement har Miss Voon Top Floor även installerat Purspots allt-i-ett kassasystem. Digitaliseringen har tagits emot väl av gästerna.


Under våren började restaurangkedjan Miss Voon Top Floor, som driver flera restauranger i Stockholm, Uppsala och Skellefteå, att leta efter sätt att effektivisera sin verksamhet. I samband med att Miss Voon Top Floor skulle lansera sitt nya koncept med takterrass och bar i Mall of Scandinavia letade restaurangkedjan efter nya betalningslösningar. Målsättningen var tydlig; man ville hitta en smidig betalningslösning för att höja kundupplevelsen för besökarna. När Purspot kort därpå presenterade sin mobila order- och betallösning stod det klart för Miss Voon Top Floor att de hade hittat precis vad de sökte efter.

– Det har varit otroligt viktigt att gästerna som besöker oss får den bästa möjliga upplevelsen. Vi har 300 sittplatser och vi vill därför jobba med enkelhet; det ska inte vara massa menyer som ligger och tar plats utan när du som gäst är sugen på att beställa ska det vara smidigt, säger stjärnkocken Jonas Svensson, känd som TV-kock från TV4 och ägare av Miss Voon Top Floors, och fortsätter: – Purspots digitala lösningar har gjort att vi kan fokusera på det som vi göra bäst - laga god mat och härliga drinkar av hög kvalitet.

Snabbare service och ökad försäljning

Purspot grundades med syftet att digitalisera fysisk handel. Sedan dess har fintech-bolaget tagit fram flera olika betallösningar för att effektivisera företagsförsäljningar, bland annat Mobil Online Order, mobilt kassasystem inbyggt i betalterminal och IoT-betalningar. Med Mobil Online Order kunde Miss Voon Top Floors gäster på ett smidigt sätt scanna QR-koden som satt på bordet för att både se menyn, beställa och i slutändan betala utan att behöva ladda ned en kompletterande app. Lösningen har lett till en ökad omsättning samtidigt som gästerna fått en smidig upplevelse utan långa köer.

– Vi är otroligt nöjda med Purspots tjänster och våra gäster likaså, nu ser vi fram emot att köra ett likadant koncept även nästa sommar. Vi är säkra på att det kommer att tas emot minst lika väl, avslutar Jonas Svensson.


 


Digitaliserar fysisk handel med:

Mobile Online Order

IoT betallösning

Allt-i-Ett kassasystem

 

Representerar du ett företag som har Restaurangbransch eller Besöksnäring som samarbetspartner? Tipsa oss på kontakt@restaurangbransch.se så är chansen stor att vi tar med det i våra Branschnyheter eller vill skriva om det.


188 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page