top of page
Prenumerera på Restaurangbransch.se's Nyhetsbrev

Tack för att du prenumererar!

Branschnyheter vecka 40

Uppdaterat: 14 okt. 2021

Några utvalda Branschrelaterade nyheter från Restaurangbransch och Besöksnäring vecka 40.
Efter många års planering och byggande har nu Grönlands nya lyxhotell, Best Western Plus Hotel Ilulissat, slagit upp dörrarna. Beläget i hjärtat av Ilulissat och med magnifik utsikt över Ilulissat Isfjord, blir hotellet en given och spännande turistdestination.
Frida Westlin och Sofie Hedin tar över som ansvariga för kompetensområdet hotell inom Krook & Tjäder. De är båda arkitekter med gedigen erfarenhet av att rita hotell, alltifrån konfigurering och koncept till flöden, funktioner och driftsekonomi. Detta i kombination med ett stort fokus på Front of House, dvs den sinnliga delen av hotellet där gästupplevelsen står i centrum.
Hållbarhet är något som det pratas allt mer om, även inom besöksnäringen. I Vindeln samlas besöksnäringsföretag som jobbar med hållbarhet på mässan Upptäck Vindeln den 16 oktober. Dessutom kommer lokala matproducenter sälja sina produkter, och biosfärområdet Vindelälven-Juhttátahkka berättar mer om sin verksamhet. Gold of Lapland står genom projekt Bärkraft som arrangör för mässan
Efter att Västerbottensost® gick ut med sökandet efter Sveriges Landskapspizza har många fantasifulla bidrag kommit in från norr till söder.


 

Representerar du ett företag som har Restaurangbransch eller Besöksnäring som samarbetspartner?


Tipsa oss på kontakt@restaurangbransch.se så är chansen stor att vi tar med det i våra Branschnyheter eller vill skriva om det.Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page