top of page
Prenumerera på Restaurangbransch.se's Nyhetsbrev

Tack för att du prenumererar!

  • Skribentens bildRestaurangbransch.se

Skapa ett CV som sticker ut med 6 enkla tips!

Uppdaterat: 5 maj 2021

Att skriva ett bra CV kan vara helt avgörande när du ska söka jobb. Idag är det viktigare än någonsin att ditt Curriculum Vitae eller CV som vi vanligtvis säger, på ett iögonfallande sätt visar dina arbetslivserfarenheter och färdigheter snyggt och lättöverskådligt.


Ett väl utformat CV med de rätta erfarenheterna för jobbet kommer att göra dig till ett självklart val för en jobbintervju när en arbetsgivare ska anställa.


Hur skriver man ett CV, ett personligt brev och resumé som sticker ut i mängden? Här ger vi dig våra 6 bästa tips för att skapa ett perfekt CV!


Så här skapar du ett CV. Vi ger dig våra 6 bästa tips enkelt steg för steg till ditt perfekta CV. En CV-mall med det viktigaste du bör ha med i ett lättöverskådligt och vinnande CV i en rekrytering. Få fördelar när du söker jobb med ett CV som sticker ut. Här får du tipsen till ditt nya, förbättrade CV!

Restaurangbransch.se's Guide till ditt perfekta CV


Med våra tips visar vi steg för steg hur man enkelt skriver ett CV som kommer öka dina chanser att få komma på en jobbintervju.


Och inte minst ger vi dig de bästa tipsen på hur ditt CV kan skilja sig från mängden av CV en arbetsgivare måste ta sig igenom för att hitta rätt person för den utannonserade tjänsten.


Här är våra 6 bästa tips på hur du ska tänka när du skapar ditt CV och skriver det perfekta CV't!


1: Vilken CV-layout och utseende ska du välja till ditt CV?


Har utseendet någon betydelse? Ja, det har det faktiskt när det kommer till CV.


Om ditt CV är snyggt och prydligt uppställt, med en layout som sticker ut och med alla delar av ditt CV lättöverskådliga är chansen stor att en arbetsgivare fastnar och fortsätter att läsa.


Det finns många CV-mallar online men få av dem är tyvärr gratis. Det kan i och för sig löna sig att betala för ett CV men man kommer långt på en gratis mall för CV också.


Men om du är duktig på Photoshop eller liknande kan du skapa en unik mall som du är helt ensam om och som verkligen sticker ut bland andra ansökningar till ett jobb.


Låt layouten på ditt CV återspegla vem du är!